ΧΚ

Χρήστος Κυμπιζής

ΣΥΡΙΖΑ για τον λαϊκισμό της ΝΔ: Χρησιμοποιούν το σαθρό αφήγημα της πισίνας ως ασπίδα απέναντι στη λαϊκή αγανάκτηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις «πηγές» της ΝΔ, που σχολίασαν τη συνέντευξη Κασσελάκη, επιμένοντας στο θέμα της πισίνας και στη Μύκονο

ΝΔ

«Προφανώς το Γραφείο Τύπου της ΝΔ βρίσκεται σε διακοπές, και παρέδωσε τα ηνία στα τρολ της Πειραιώς. Έτσι εξηγούνται όσα σχολιάζουν “πηγές” της ΝΔ σε μια αποτυχημένη, όσο και άθλια, προσπάθεια να αντικρούσουν την πολιτική κριτική του Στέφανου Κασσελάκη, για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη» λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σχόλια του κυβερνώντος κόμματος για τη συνέντευξη Κασσελάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα.

«Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν» ανέφεραν από την Πειραιώς, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως «ο Άρειος Πάγος έθαψε το σκάνδαλο των υποκλοπών».

«Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα» λένε από τη ΝΔ σε ειρωνικό ύφος και συνεχίζουν:

«Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην ”προσγείωση” στην πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι η περίφημη πισίνα «βρίσκεται σε έναν χώρο όπου υπήρχε μεγάλη δεξαμενή με άδεια από το 1978» και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Πιστεύει κανείς ότι ο 36χρονος Στέφανος Κασσελάκης είναι η αιτία των δεινών της χώρας; Πιστεύει κανείς ότι πισίνα του 1,20 στη θέση της προϋπάρχουσας δεξαμενής δείχνει κάτι για το πού πρέπει να πορευτεί η χώρα; Δεν αποπροσανατολίζει από τα τεράστια προβλήματα του κόσμου;».

Eιδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο αεροδρόμιο του Σικάγο – Νεκρή γυναίκα που παγιδεύτηκε στο μηχάνημα παραλαβής αποσκευών

valitses

Τραγωδία στο αεροδρόμιο του Σικάγο – Νεκρή γυναίκα που παγιδεύτηκε στο μηχάνημα παραλαβής αποσκευών

Η γυναίκα φέρεται να βρισκόταν σε ένα τμήμα του τερματικού σταθμού που συνήθως δεν είναι…

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κουρουγκλίεβ, έδωσε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στην πάλη μετά το 2004 – Το όγδοο για την Ελλάδα

Κουρουγκλίεβ1

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κουρουγκλίεβ, έδωσε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στην πάλη μετά το 2004 – Το όγδοο για την Ελλάδα

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ κέρδισε τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο με 5-4 και…