ΧΚ

Χρηστος Κυμπιζής

ΣΥΡΙΖΑ: Η πιο κρίσιμη μέρα …μέχρι την επόμενη – Το σημάδι που δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να περάσει η μομφή κατά Κασσελάκη

Περίπου στη 1 το μεσημέρι (αν και με την …ώρα ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο) θα ξέρουμε αν θα περάσει τελικά η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ COVER ke

Αδιαμφισβήτητα η σημερινή μέρα είναι από τις πιο σημαντικές της σύγχρονης ιστορίας του ΣΥΡΙΖΑ. Περίπου στη 1 το μεσημέρι (αν και με την …ώρα ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο) θα ξέρουμε αν θα περάσει τελικά η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Το documentonews.gr εδώ και πολλές ημέρες είχε αποκαλύψει ότι η συντριπτική πλειονότητα των μελών των «87» ήταν υπέρ της κατάθεσης μομφής. Επίσης, είχαμε αποκαλύψει πως τελικά οι «87» ήταν αρκετοί περισσότεροι, τουλάχιστον 100 με 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Και για τον Παύλο Πολάκη, είχαμε πει πως δεν επρόκειτο να κάνει πίσω, παρά τις φήμες που διαδίδονταν.

Την Παρασκευή το βράδυ οι «87» συνεδρίασαν και πήραν τις τελικές τους αποφάσεις. Συντάχθηκε ένα ιδιαίτερα σκληρό κείμενο κατά του Στέφανου Κασσελάκη, και αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εισαγωγική του ομιλία δεν σήκωσε το γάντι, αμέσως κατατέθηκε πρόταση μομφής.

Λιβαδειά: Τρένο έσυρε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες – Δύο συλλήψεις (video)

ose treno

Λιβαδειά: Τρένο έσυρε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες – Δύο συλλήψεις (video)

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες ενός τρένου έκλεισαν…