ΣΥΡΙΖΑ: «Μία χαρά είμαστε με την Όλγα» ανάρτησε ο Στ. Κασσελάκης

Νέα απάντηση στο Πρώτο Θέμα έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατευνάζοντας ταυτόχρονα τις εντάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

gerovasili kasselakis

Hχηρή απάντηση στο «Πρώτο Θέμα» που έκανε λόγο για «σκηνικό διάλυσης» στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή τη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε νέα ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει τους τόνους με τη φράση «μια χαρά είμαστε με την Όλγα», ενώ επανέρχεται στο «Πρώτο Θέμα».

Να’τοι πάλι! Μια χαρά είμαστε με την Όλγα. Μην ανησυχείτε. Θα εκσυγχρονίσουμε συλλογικά το κόμμα μας για να ανταποκριθεί στην κοινωνία χωρίς να είναι δέσμιο κανενός συμφέροντος.

Και να μην ξεχνάμε τι πόλεμο είχατε κάνει στην Όλγα για το Πόθεν Έσχες της για 20€… Ναι: για 20 €, ενώ εσείς κουρέψατε δάνεια 10 εκ. € με το κόστος να μετακυλίεται στον Έλληνα φορολογούμενο. Αυτοί είστε. Και δεν θα μας διασπάσετε ποτέ. Αλλά μιας και δεν έχετε τι άλλο να πείτε για την «επιχειρηματική» σας πορεία στο κράτος που λέγεται Ελλάδα, πείτε μας και πώς έφυγε από το μετοχικό σχήμα η οικογένεια του συνιδρυτή της εφημερίδας σας.

Η ηθική της Αριστεράς -και η δική μου- δεν διαπραγματεύεται πίσω από τις πόρτες τραπεζών, όπως έχετε συνηθίσει. ΥΓ: Περιμένουμε απαντήσεις για τη διαδρομή των δανείων σας σε funds.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γνωστή ηθοποιός έκανε βόλτες σε νοσοκομείο και διέσπειρε τον κορονοϊό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάρισε παπούτσια σε όλη την εθνική ομάδα – Μπήκε στο γήπεδο με καρότσι (video)

Λαμία: Πατέρας τεσσάρων παιδιών ξεψύχησε στον τάφο που είχε σκάψει για κηδεία

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο