ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης επιχειρεί να βάλει μπλόκο στα οικονομικά

Ο Στέφανος Κασσελάκης ουσιαστικά προσπαθεί να αφαιρέσει όλες τις αρμοδιότητες του Χρήστου Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος από τα κομματικά όργανα έχει οριστεί ως υπεύθυνος για το κόμμα.

κασσ υποψηφιότητα

Ο Στέφανος Κασσελάκης την Παρασκευή μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου τον χαρακτήρισε «έκπτωτο», έδωσε εντολή άρσης του πληρεξουσίου προς τον διευθυντή του κόμματος, Χρήστο Μαυροκεφαλίδη.

Μάλιστα στο σχετικό έγγραφο, αυτοπροσδιορίζεται ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Στέφανος Κασσελάκης ουσιαστικά προσπαθεί να αφαιρέσει όλες τις αρμοδιότητες του Χρήστου Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος από τα κομματικά Όργανα έχει οριστεί ως υπεύθυνος για το κόμμα.

Με τον τρόπο αυτό, ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυμεί να αφαιρέσει και τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ο κ. Μαυροκεφαλίδης και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που εργαζόμενοι στο κόμμα και στα κομματικά media περιμένουν να πληρωθούν…

«Όλα τα αξιώματα είναι ανακλητά, και του προέδρου» είπε ο Νίκος Παππάς σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ και συμπλήρωσε:

«Δεν νοείται, ότι το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ θα προέβλεπε μία εντολή η οποία δεν υπόκειται σε έλεγχο. Η Πολιτική Γραμματεία έκανε μία διαδικασία χωρίς καμία ένσταση και έφερε ένα αποτέλεσμα. Θα σεβαστούμε όλοι το καταστατικό και θα προχωρήσουμε σε νέα εκλογή».

Τo έγγραφο:

1 9 scaled

 

Πηγή: Documentonews