Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Βολές κατά ριπάς σε Κασσελάκη

«Bολές» από Φάμελλο και Γεροβασίλη

Φαμμγεροβασίλη

Σφοδρή επίθεση δέχθηκε από κορυφαία στελέχη του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όπου νωρίτερα κατατέθηκε πρόταση μομφής εναντίον του, υπογεγραμμένη από 100 μέλη

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε πυρά από την Ολγα Γεροβασίλη, τον Σωκράτη Φάμελλο, ενώ σε λίγο αναμένεται να τοποθετηθεί και ο κ. Σπίρτζης.

«Απειλές, διχασμό, απρέπεια, κακία ακούσαμε σήμερα από τον Πρόεδρο», είπε η Όλγα Γεροβασίλη.  Η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως «στο Συνέδριο ποτέ δεν υποχώρησα» και τόνισε: «Το Συνέδριο αποφάσισε να μην γίνουν εκλογές. Πολλά από εκείνα που είχα επισημάνει τότε ισχύουν δυστυχώς και σήμερα. Σεβάστηκα την απόφαση του Συνεδρίου και δήλωσα ότι θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών ενωμένοι. Στον νομό μου στην Άρτα είχαμε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα αντίθετα με πολλούς άλλους νομούς και ακούσαμε σήμερα ότι δεν κάναμε τίποτα στις εκλογές» και κατέληξε λέγοντας πως» Μόνη λυτρωτική λύση να πάμε σε νέες εκλογές Προέδρου».

Ελλειμμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας

Ο Σωκράτης Φάμελλος κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη για αρχηγισμό, ενώ έκανε λόγο για έλλειμμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας στο κόμμα κι ο πρόεδρος είναι υπεύθυνος για το πολιτικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Κασσελάκης για ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Κανένα όραμα, καμία έμπνευση, στείρα παροχολογία

ΚΑΣΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕ

Κασσελάκης για ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Κανένα όραμα, καμία έμπνευση, στείρα παροχολογία

Μιλώντας φευγαλέα σε δημοσιογράφους έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ,…

ΔΕΘ: Το αφήγημα της κινδυνολογίας επιστράτεψε ο Μητσοτάκης – Εξήγγειλε πάλι ανεπαρκή μέτρα

ΔΕΘΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΕΘ: Το αφήγημα της κινδυνολογίας επιστράτεψε ο Μητσοτάκης – Εξήγγειλε πάλι ανεπαρκή μέτρα

Ανεπαρκή μέτρα, παρεμβάσεις με μεγάλη καθυστέρηση, καταφυγή ξανά σε έκτακτα επιδόματα ήταν η ομιλία του…