Newsroom

Newsroom

Σύζυγος αγνοούμενου Euroferry Olympia: «Δεν έπαιρνε καμπίνα, οι συνθήκες ήταν άθλιες»

"Πολλοί συνάδελφοί του έβγαιναν την επόμενη μέρα με εξανθήματα από τους κοριούς και τους ψύλλους που υπήρχαν στα κλινοσκεπάσματα"

5518645

Για τις ώρες αγωνίας που περνάει η ίδια, αλλά και ο σύζυγός της, μίλησε η Βάνα Μπεκιάρη, σύζυγος ενός από τους αγνοούμενους επιβάτες του πλοίου Euroferry Olympia.

“Αγωνιώ, αλλά η δικιά μου η αγωνία δε μετράει μπροστά στην αγωνία που βιώνει αυτήν τη στιγμή ο άντρας μου. Και γι’ αυτό παρακαλώ πολύ να ενταθούν οι έρευνες. Αλλά έπρεπε να έρθει η τρίτη και η τέταρτη μέρα για να το κάνουν, και όχι από την πρώτη, δυστυχώς“, ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας ότι ο σύζυγός της δεν είναι αγνοούμενος, αλλά εγκλωβισμένος.

Μίλησε ακόμα για το λόγο που ο άνδρας της δεν έπαιρνε καμπίνα όταν ταξίδευε με το συγκεκριμένο πλοίο, αλλά προτιμούσε να μείνει μέσα στο φορτηγό του: “Όταν ταξίδευε με το συγκεκριμένο καράβι απέφευγε να πάρει την καμπίνα που ήταν στο εισιτήριό του, γιατί οι συνθήκες υγιεινής είναι άθλιες. Τους στοιβάζουν τέσσερις μαζί στην καμπίνα. Οι τουαλέτες είναι σε άθλια κατάσταση, δε θέλω να σας περιγράψω όλα αυτά που μου έλεγε. Και προτιμούσε να μένει στο αυτοκίνητο με το συγκεκρικένο καράβι. Πολλοί συνάδελφοί του έβγαιναν την επόμενη μέρα με εξανθήματα από τους κοριούς και τους ψύλλους που υπήρχαν στα κλινοσκεπάσματα“.