Newsroom

Newsroom

«Τα άκουσε» για τα καλά ο Άδωνις στην Κω (video)

Την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει διαλύσει το ΕΣΥ, καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο τρόπος που απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ξέσπασμα γιατρών του νοσοκομείου της Κω

κως

«Τα άκουσε» για τα καλά ο Άδωνις από την Πρόεδρο των εργαζομένων για την υποστελέχωση του νοσοκομείου Κω.

Ο υπουργός Υγείας δεν είπε ούτε μισή συγγνώμη, όταν γιατρός του νοσοκομείου του περιέγραφε τις ελλείψει και απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο για γιατρούς, ιατρικό προσωπικό οι οποίες έχουν άμεση αντανάκλαση στους ασθενείς που προστρέχουν -όσοι αντέχουν οικονομικά- σε εξωτερικούς γιατρούς.

Την ίδια στιγμή κατήγγειλε την κυβέρνηση για τακτικές τιμωρησίας των πολιτών, με την πολιτική που ακολουθεί στις δημόσιες δομές υγείας. Η  πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων αναφέρθηκε για άμεσες προσλήψεις  και μονιμοποίηση των συμβασιούχων υγειονομικών που ‘’κρατάνε ‘’όπως τόνισε χαρακτηριστικά ‘’τα Νοσοκομεία’’ και  στις ελλείψεις βασικών ιατρικών ειδικοτήτων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Κω, Παθολόγου, Καρδιολόγου , Παιδιάτρου, Ακτινοδιαγνώστη αλλά και στα προβλήματα της Μαιευτικής κλινικής λόγω αποχώρησης μαιών.

 

«Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο έχετε κατακερματίσει. Δεν υπάρχει ένας εδώ μέσα που να μην πιστεύει ότι φεύγοντας από εδώ μέσα σήμερα, ότι αυτά τα προβλήματα που σας θέσαμε, τα οποία έχετε δημιουργήσει, θα λυθούν. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά την κατάσταση, ούτε να μας απαντήσετε δεν μπαίνετε πολλές φορές στον κόπο από το υπουργείο» τόνισε η πρόεδρος των Εργαζομένων αγανακτισμένη με την κατάσταση που επικρατεί και πρόσθεσε:

«Δουλεύουμε με παράνομα προγράμματα με τέσσερις μήνες προσωπικό. Έχουμε βάλει πλάτη στα πέντε χρόνια και δεν αντέχει το προσωπικό άλλο δεν έχετε βάλει μόνιμο προσωπικό. Σκορπάτε χρήματα στις διακομιδές. Η μία διακομιδή κοστίζει από 3 χιλιάδες, έως 36 χιλιάδες η μία διακομιδη. Πόσους γιατρούς και προσωπικό θα φέρνατε με αυτά τα χρήματα; Πεθαίνει κόσμος γιατί έρχονται ασθενείς με καρότσες αυτοκινήτων γιατί δεν υπάρχουν ασθενοφόρα. Εκεί φαίνεται η πολιτική και τα κενά σας. Όταν ο κόσμος δεν έχει γιατρό. Έρχεται ο κόσμος να βρει καρδιολόγο και του λέμε, δεν έχει πήγαινε να βρεις έξω. Όταν έρχεται να βρει γιατρό και προσωπικό του λέμε πήγαινε έξω, γιατί εδώ δεν έχει. Κανένας γιατρός δεν αντέχει να ζήσει σε αυτές τις συνθήκες και κανένας υγειονομικός. Δεν αντέχουμε άλλο. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν μας σπούδασε κανένα κράτος μας σπούδασαν οι γονείς μας με το αίμα και τον ιδρώτα τους» .

 

Ο υπουργός Υγείας, όχι μόνο δεν απάντησε στα, βγήκε εκτός εαυτού λέγοντάς της αλαζονικά ότι «ξέρω να φωνάζω και εγώ και καλύτερα από σένα» και πώς «με ψηφίζουν 18 χρόνια». «Αλλάξαμε το πλαίσιο, αφήσαμε τα κίνητρα. Προ ολίγου αποφασίσαμε να κάνουμε 4 προσλήψεις για αυτούς τους λόγους, άρα μη φωνάζατε..Είστε πρόεδρος των εργαζομένων εσείς, είμαι εκλεγμένος και εγώ. Έλληνες πολίτες με έχουν ψηφίσει και εμένα. Θα έρχεστε εδώ να μιλάτε με σεβασμό. Ξέρω να φωνάζω και εγώ και καλύτερα από σένα. Είμαι εκλεγμένος και εγώ. Φωνή έχω πιο δυνατή και εγώ από μικρός (…) Δεν κατάλαβα. Δεν κατάλαβα. Τον κόσμο τον κοιτάζω μια χαρά με ψηφίζει 18 χρόνια διαρκώς» είπε μεταξύ άλλων φωνάζοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανακοίνωση-καταπέλτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κατά της ΔΟΕ για τη συμμετοχή της Αλγερινής στο Παρίσι!

Ένας άντρας, μα τι άντρας

Αριάδνη Αδαμοπούλου: Δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του επί κοντώ – Ο λόγος

Φεύγουν οι τουρίστες από το Πήλιο

 

Ο «άρχοντας» του μήκους δεν έμεινε ικανοποιημένος από το χρυσό: «Δεν ήμουνα καλός σήμερα»!

Τεντογλου υποκλιση

Ο «άρχοντας» του μήκους δεν έμεινε ικανοποιημένος από το χρυσό: «Δεν ήμουνα καλός σήμερα»!

Η ειρωνεία είναι ότι ενώ στο μήκος έχει σαρώσει τα μετάλλια, δεν έχει καταρρίψει το…