Newsroom

Newsroom

Τα νέα έργα τέχνης του Banksy μέσα σε τρεις μέρες – Τρεις πίθηκοι, δύο ελέφαντες και μια κατσίκα

Πρόκειται για την τρίτη σύνθεση

banksy

Ο Banksy ανάρτησε στο Instagram άλλο ένα έργο τέχνης στο Λονδίνο, σηματοδοτώντας το τρίτο κομμάτι μιας νέας συλλογής με θέμα τα ζώα – αυτή τη φορά με μαϊμούδες.

Πρόκειται για την τρίτη σύνθεση με μαύρες σιλουέτες για την οποία ο καλλιτέχνης του δρόμου με έδρα το Μπρίστολ διεκδικεί τα εύσημα από τη Δευτέρα.

Την Τετάρτη, δημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα με τις μαϊμούδες να μοιάζουν σαν να αιωρούνται στη γέφυρα ενός σταθμού του μετρό στο ανατολικό Λονδίνο.

Ο James Peak, ο οποίος παρουσίασε την εκπομπή του BBC The Banksy Story, δήλωσε στο BBC London: «Ο Banksy οργανώνει μια εκστρατεία – ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ζώων, σε διάφορα διαφορετικά μέρη του Λονδίνου. Πού θα εμφανιστεί μετά; Κανείς δεν ξέρει. Είναι αρκετά συναρπαστικό αν είστε φαν του Banksy».

Χαρακτήρισε τις τρεις μαϊμούδες «έξοχα αποτυπωμένες», προσθέτοντας: «Δεν ξέρω τι σημαίνουν, αλλά ξέρω τώρα πως όλοι εδώ γύρω μιλούν γι’ αυτές».

Τρεις πίθηκοι, δύο ελέφαντες και μια κατσίκα

Την Τρίτη, ο Banksy δημοσίευσε μια φωτογραφία με δύο σιλουέτες ελεφάντων, με τους κορμούς τους τεντωμένους ο ένας προς τον άλλον, που δημιουργήθηκαν στην πλευρά ενός σπιτιού στο Edith Terrace στο Chelsea.

Τη Δευτέρα δημοσίευσε ένα έργο τέχνης με μια κατσίκα σκαρφαλωμένη στην κορυφή ενός τοίχου κοντά στη γέφυρα Kew στο Ρίτσμοντ.

Πηγή: BBC