Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας – «Δεν υπάρχουν επιπλοκές μέχρι στιγμής» λέει η Ματίνα Παγώνη (video)

Aκολούθησε νέος κύκλος εξετάσεως και το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε έκτακτο συμβούλιο των γιατρών, ώστε να αποφασιστεί η πορεία που θα ακολουθήσουν ως προς τη θεραπεία της τραγουδίστριας.

marinella 7

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη (25/9) ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο αλλά, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (28/9), η κατάστασή της είναι σταθερή και δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το MEGA, ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεων και, το πρωί της Παρασκευής (27/9), σημειώθηκε έκτακτο συμβούλιο των γιατρών, ώστε να αποφασιστεί η πορεία που θα ακολουθήσουν ως προς τη θεραπεία της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, αναφέρεται πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα»

Πάντως, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, όπως είπε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Χαρακτηριστικά, η Ματίνα Παγώνη δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας: «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα, τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά-σιγά».

Όπως δήλωσε η Ματίνα Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, τονίζοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

 

Διανομείς στη Θεσσαλονίκη: «Δεν πάει άλλο» – Μοτοπορεία και προαναγγελία κινητοποιήσεων και απεργιών

Διανομείς στη Θεσσαλονίκη: «Δεν πάει άλλο» – Μοτοπορεία και προαναγγελία κινητοποιήσεων και απεργιών

Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στις δύο μεγάλες πλατφόρμες διανομής συγκεντρώθηκαν έξω από το Εργατικό Κέντρο,…

Κορώνη: Διασώθηκαν 66 μετανάστες – Τέσσερις συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται ως διακινητές

Κορώνη: Διασώθηκαν 66 μετανάστες – Τέσσερις συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται ως διακινητές

Θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στην Καλαμάτα έως ότου αποφασιστεί σε ποια δομή φιλοξενίας θα…