Τέμπη: «Καρφιά» βουλευτή της ΝΔ για Καραμανλή – «Εγώ θα είχα παραιτηθεί από την ασυλία» (video)

Οι «γαλάζιοι» βουλευτές φαίνεται πως πλέον δεν μπορούν να υπερασπιστούν τη στάση του Μαξίμου και του Κώστα Καρμανλή

5813289

H προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη έχει φτάσει στα όρια της την κοινή γνώμη, κάτι που αποτυπώθηκε και στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού, στο οποίο ανταποκρίθηκαν πάνω από 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι, οι οποίοι ζητούν δικαίωση για τις 57 ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα.

Ωστόσο όπως φαίνεται οι τριγμοί άγγιξαν και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας καθώς οι γαλάζιοι βουλευτές αδυνατούν πια να δικαιολογήσουν στους πολίτες τους χυδαίους χειρισμούς του Μαξίμου αλλά και προσωπικά του Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα η νευρικότητα που υπάρχει στο εσωτερικό της ΝΔ αρχίζει να γίνεται φανερή, με πολλά στελέχη της γαλάζιας παράταξης να αναφέρουν ότι δεν μπορούν να απολογούνται για συμπεριφορές υπουργών και πρώην υπουργών ειδικά σε ένα θέμα που έχει στιγματίσει το πανελλήνιο όπως είναι η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ, Λευτέρης Κτιστάκης, είναι ο τελευταίος που εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του με τη στάση του Κώστα Καραμανλή και την εμμονή του να μην παραιτείται της βουλευτικής ασυλίας.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο Attica TV και στην εκπομπή ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2.Ο με τον Γιώργο Μελιγγώνη τόνισε ότι:

«Εγώ προσωπικά, ναι θα παραιτούμουν από την ασυλία. Το λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι μια γενικότερη φιλοσοφία που έχω για χρόνια και τώρα που εκλέχθηκα δεν έχω κανένα λόγο να το αλλάξω».