Τέμπη: Ο Γιώργος εξαϋλώθηκε – Ο μηχανοδηγός τής εμπορευματικής αμαξοστοιχίας (Εικόνα)

«Έκανε αυτή την δουλειά για νά μεγαλώσει αξιοπρεπώς τις δύο κοπέλες που έχει για ένα γ@μημενο νυχτερινό μεροκάματο». Αίσθηση προκαλεί στους χρήστες και η εικόνα-ντοκουμέντο από τον χώρο εργασίας του -εκλιπόντα σήμερα- Γιώργου, όπου φέρεται πως διαχειριζόταν ένα ιδιαίτερα "απαρχαιωμένο σύστημα".

332226541 524340526270385 5665137585172834493 n

Δεν έχουν τελειωμό οι συγκινητικές ιστορίες και τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εκείνη τη μοιραία Τρίτη.

Φωτογραφίες μέσα από τα βαγόνια λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση, ιστορίες που αναρτήθηκαν από τους επιβάτες στα μέσα κοινωνικού δικτύου, μαρτυρίες που προκαλούν ανατριχίλα.

Μια τέτοια αίσθηση μας άφησε και η παρακάτω δημοσίευση του Λοβέρδου Στελακατου Χρήστου, μέσω ανάρτησης στο Facebook, αφιερωμένη στον Γιώργο από την Αμαλιάδα, που φέρεται να ήταν ο μηχανοδηγός της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας.

Αίσθηση προκαλεί στους χρήστες και η εικόνα-ντοκουμέντο από τον χώρο εργασίας του -εκλιπόντα σήμερα- Γιώργου, όπου φέρεται πως διαχειριζόταν ένα ιδιαίτερα “απαρχαιωμένο σύστημα”.

Ακολουθεί η ανάρτηση «γροθιά στο στομάχι»:

«Ο Γιώργος .. Ο Γιώργος λοιπόν από την Αμαλιάδα είναι ο μηχανοδηγός τής εμπορευματικής αμαξοστοιχίας.

Εδώ τον βλέπετε στο περιβάλλον εργασίας ενας λιτός χώρος χωρίς τις ανέσεις τών επιβατικών τρένων και έκανε αυτή την δουλειά για νά μεγαλώσει αξιοπρεπώς τις δύο κοπέλες που έχει για ένα γ@μημενο νυχτερινό μεροκάματο.
Μετά τό ατύχημα η μία τού κόρη Έγραψε στον ( τοίχο του … )
Μπαμπακα Μου !!
Αυτό από μόνο του 2 μικρές λέξεις δηλαδή θά πρέπει εάν είστε άνθρωποι νά σάς κάνουν νά κλαίτε Ο Γιώργος λοιπόν ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΕ και όμως από το έτος 2000 τό ελληνικό βαθύ κράτος εφαγε 20 δις για την αναβάθμιση τού Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος 20 δις

Μετά τον ΟΣΕ τόν έβγαλαν προβληματικό και τον πούλησαν για κομμάτι ψωμί για νά ξεχρεωθει η Ελλάδα που είχαν χρεώσει και πού τότε χρωστούσε 280 δις μετά πούλησαν καί όλα τά υπόλοιπα αλλά το χρέος τώρα είναι 400 δις μετά άρχισαν ως κανίβαλοι νά τρώνε ανθρώπους………!!!!!!!!!!!!!»

Συγκινεί η Χρυσικού για τον ανιψιό της και τη μάχη με τον καρκίνο: «Δεν είναι ακόμα ένα καλοκαιρινό ποστ»

Συγκινεί η Χρυσικού για τον ανιψιό της και τη μάχη με τον καρκίνο: «Δεν είναι ακόμα ένα καλοκαιρινό ποστ»

«Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα και παλεύω, όσα ονειρεύτηκα και γίνονται πραγματικότητα», γράφει η Δώρα Χρυσικού