Τέμπη: Εξώδικο της Καρυστιανού σε Πλακιά – Βαθαίνει το ρήγμα για τη συναυλία (video)

Η πλευρά Πλακιά κατέθεσε αίτημα ώστε να μεταρρυθμιστεί αυτή η απόφαση και να μην δοθεί άδεια διεξαγωγής της συναυλίας με αντίτιμο, με τη Μαρία Καρυστιανού να του αποστέλλει εξώδικο

karistianou plakias

Η μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Καλλιμάρμαρο στις 11 Οκτωβρίου έχει γίνει ένα πολύ σοβαρό πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των οικογενειών με ολοένα και περισσότερους συγγενείς θυμάτων να τοποθετούνται πάνω στο ζήτημα και την κύρια πηγή της διαφωνίας να αποτελεί η ύπαρξη εισιτηρίου.

Από τη μεριά της η Μαρία Καρυστιανού, όπως φαίνεται σε ανάρτηση του Νίκου Πλακιά, απέστειλε εξώδικο σε εκείνον και τον αδερφό του με αφορμή όσα ανέφεραν για τη λειτουργία του «Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών», στον οποίο η κα Καρυστιανού είναι πρόεδρος.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αρχή του εγγράφου «Τραγικά γεγονότα οδήγησαν να συναντηθούν οι πορείες της ζωής μας, ενώ βέβαια οι έως τότε επιλογές μας αλλά και οι προφανείς διαφορές των χαρακτήρων μας θα καθιστούσαν κάτι τέτοιο αδιανόητο».

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών ανεβάζει τους τόνους κατά των αδελφών Πλακιά, κατηγορώντας τους πως στόχος τους είναι να υπονομεύσουν τη συλλογική δράση, ενώ επισημαίνει πως «δεν θέλουν ή δεν μπορούν» να κατανοήσουν τον σκοπό της.

«Από την πρώτη στιγμή που εμφανιστήκατε στο προσκήνιο, εσείς και η μικρή ομάδα που φαίνεται να ταυτίζεται με τις απόψεις σας έως σήμερα, προκαλέσατε διχασμό, αμφιβολίες για τις πραγματικές προθέσεις όλων και την τάση να νεμηθείτε τη συλλογική δράση, κατά τρόπο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να κατανοήσετε και να υπηρετήσετε τους στόχους που έχουμε θέσει δημιουργώντας τον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών, του οποίου, νομίζω, δεν έχετε μπει στον κόπο να διαβάσετε το καταστατικό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο Λεωνίδας Κούμπουρας, δικηγόρος του Νίκου Πλακιά,  το μεσημέρι της Τετάρτης (02/10) ο Λεωνίδας Κούμπουρας, δικηγόρος του Νίκου Πλακιά, του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών, κατέθεσε αίτημα στο υπουργείο Πολιτισμού ώστε να μην δοθεί άδεια διεξαγωγής της συναυλίας για τα Τέμπη με αντίτιμο.

Μάλιστα όπως ο πελάτης του δεν έχει καμία αντίρρηση να πραγματοποιηθεί η συναυλία, χωρίς όμως εισιτήριο.

«Καταθέσαμε αίτημα ώστε να μεταρρυθμιστεί αυτή η απόφαση, να μην δοθεί άδεια διεξαγωγής της συναυλίας με αντίτιμο. Να δοθεί άδεια για τη συναυλία, αλλά χωρίς αντίτιμο.

Όπως οι καλλιτέχνες θέλουν να συνεισφέρουν αφιλοκερδώς, έτσι λοιπόν και οι θεατές θα μπορούσαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς για να τιμήσουν τη μνήμη των παιδιών.

Αποκλειστικά, όχι όμως για κρυμμένους σκοπούς τους οποίους αναγκάζεται η κ. Καρυστιανού να αποκαλύψει κατόπιν παρέμβασης του κ. Πλακιά.

Αναγκάστηκε ο κ. Πλακιάς να κάνει μια παρέμβαση και στη συνέχεια διευκρίνησε η κ. Καρυστιανού. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα», ανέφερε ο δικηγόρος του Νίκου Πλακιά, μιλώντας στο OPEN.

Νωρίτερα, ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να στείλει εξώδικα στους καλλιτέχνες εάν πραγματοποιηθεί η συναυλία και να κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Πρωτοφανής επίθεση του Άρη Πορτοσάλτε στον Χάρη Δούκα: «Κομματάρχης και λαϊκιστής» (video)

Πρωτοφανής επίθεση του Άρη Πορτοσάλτε στον Χάρη Δούκα: «Κομματάρχης και λαϊκιστής» (video)

Ο Άρης Πορτοσάλτε, έχει δηλώσει φανατικός υποστηρικτής της Άννας Διαμαντοπούλου την οποία βλέπει ως διάδοχο…

Το Ισραήλ χτύπησε τη Συρία: Βομβάρδισε συγκρότημα κτιρίων στη Δαμασκό – Τουλάχιστον 3 νεκροί

Το Ισραήλ χτύπησε τη Συρία: Βομβάρδισε συγκρότημα κτιρίων στη Δαμασκό – Τουλάχιστον 3 νεκροί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ισραηλινή αεροπορία χτύπησε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή του προαστίου Μεζά,…