Κασσελάκης: Να μας πει ο Χρυσοχοΐδης τι σημαίνει – ΜΑΤατζής σε διαδηλωτή στην Πεντέλη λέει «Θα τα πούμε μετά» (Video)

Το εν λόγω βίντεο είναι μια μικρή μόνο απάντηση, αναφορικά με το τι εστί «μπάτσος» για την ελληνική πραγματικότητα. 

a05a5f07334c4b738ca2282b3868118c

Σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή δημοσίευση, με ένα βίντεο (από τα πολλά) που εκθέτουν τις εκφοβιστικές πρακτικές και το «μαφιόζικο» ύφος που υιοθετούν συχνά οι αρχές και ιδιαίτερα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ στο δρόμο, απέναντι σε διαδηλωτές, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα βίντεο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πληγέντων στην Πεντέλη, με την προκλητική φράση άνδρα των ΜΑΤ σε διαδηλώτρια, όπου ακούγεται να της λέει «θα τα πούμε μετά».

Με τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη να ζητά όποιος πολίτης χρησιμοποιεί τη λέξη «μπάτσος» να συλλαμβάνεται και να οδηγείται με χειροπέδες στο αυτόφωρο, το εν λόγω βίντεο είναι μια μικρή μόνο απάντηση, αναφορικά με το τι εστί «μπάτσος» για την ελληνική πραγματικότητα.

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο:

«Ας εξηγήσουμε τι είναι μπάτσος» – Η ΕΛ.ΑΣ ανέβασε βίντεο…για να «βάλει» τα πράγματα στη θέση τους (!) (Video)

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να πάρει θέση για την συγκεκριμένη φράση από το όργανο της τάξης σε κάτοικο που διαμαρτυρόταν στην Πεντέλη.

«Σε τι ακριβώς “θα λογαριαστούμε” μόλις φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες;» αναρωτιέται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνεχίζει καυστικά να διερωτάται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να απομονώσει τα “σταγονίδια”, έχει αποφασίσει να τα βάλει στην πρώτη γραμμή;”

«Η ελληνική αστυνομία υπάρχει για τη προστασία των πολιτών και όχι για τον εκφοβισμό τους» τονίζει καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Twitter (X).

Ειδήσεις σήμερα:

Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου ετοιμάζουν εκπομπή στον ΣΚΑΙ και το τρέιλερ προκαλεί… γέλια (video)

Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε νυχτερινό κλαμπ στον Έβρο

Νέο έκτακτο δελτίου καιρού: Σε ποιες περιοχές θα «ρίξει» χαλάζι και κεραυνούς

Κυβερνητικό στέλεχος κλείστηκε σε ξενοδοχείο με πισίνα την ώρα που καιγόταν η Αττική – Δεν ήθελε να τον δει ο κόσμος έξω

Influencer που έχει ταξιδέψει σε 190 χώρες αποκάλυψε ποια είναι η πιο υπερεκτιμημένη

Βρετανία: Τραγωδία με φωτιά σε σπίτι, με θύματα μια 29χρονη και τρία παιδιά – Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι αρχές (Video)

Βρετανία: Τραγωδία με φωτιά σε σπίτι, με θύματα μια 29χρονη και τρία παιδιά – Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι αρχές (Video)

«Ενώ οι έρευνες βρίσκονται στα αρχικά τους στάδια, πιστεύουμε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε εσκεμμένα και…