Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Φοίβος Δεληβοριάς πήραν θέση για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – Οι αναρτήσεις τους

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές στάθηκαν υπέρ της συναυλίας, δηλώνοντας πως θα είναι παρόν αμφότεροι

InCollage 20241001 170506417

Το μεσημέρι της Δευτέρας (30/09) ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο συναυλία προς τιμής των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα στα Τέμπη και στην οποία θα συμμετέχουν οι Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Τσανακλίδου.

Την ίδια στιγμή ωστόσο για την είσοδο υπάρχει ένα εισιτήριο που κοστίζει 15 ευρώ και όπως φάνηκε στάθηκε η αφορμή για να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από κάποιες οικογένειες θυμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιρρήσεις για τον τρόπο που διοργανώθηκε η συναυλία και φυσικά για την ύπαρξη εισιτηρίου.

Τέμπη: Τι έχει συμβεί με τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – Η διαφωνία για το εισιτήριο

Για το ζήτημα που άνοιξε πήραν θέση δύο από τους συμμετέχοντες τραγουδιστές, με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Φοίβο Δεληβοριά αμφότεροι να στηρίζουν την απόφαση τους να συμμετέχουν χωρίς να έχουν επηρεαστεί από τις αντιδράσεις.

Δεληβοριάς: «Πηγαίνω χωρίς δεύτερη σκέψη»

«Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως, αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία», τονίζει χαρακτηριστικά ο σπουδαίος ερμηνευτής.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη. Πηγαίνω για να στηρίξω όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη.

Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά.

Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως, αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία.

Παπακωνσταντίνου: «Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη»

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με ανάρτησή του μέσω του λογαριασμού του στα social media τοποθετήθηκε σχετικά με τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη.

«Έχω δώσει το λόγο μου στους συμπολίτες- συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί μου εδώ και καιρό και μου ζήτησαν -τιμώντας με έτσι-να έχω συμμετοχή σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη, ότι θα είμαι εκεί και θα τους στηρίξω, παρ’ ότι έχω απομακρυνθεί από τα συναυλιακά δρώμενα.

Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη-το γεγονός είναι πολύ φορτισμένο για να έχει κανείς αμφιβολίες- και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο είτε οπουδήποτε αλλού», έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Μαρία Καρυστιανού μέσω βίντεο στο Facebook τοποθετήθηκε για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων στο Καλλιμάρμαρο, αλλά και τις αναρτήσεις του Νίκου Πλακιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται νέα κακοκαιρία και φέρνει αντικυκλώνα – SOS για καταιγίδες και 150 τόνους νερού

Δεν πήγε πολύ καλά το reunion των «Απαράδεκτων» με την Άννα Διαμαντοπούλου: Αντιδράσεις στα social media

Η Καρυστιανού απάντησε για τη συναυλία και το εισιτήριο: «Κρίμα που αμαυρώνεται από ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο»

Ξεφεύγει η κατάσταση με… τους δημοσιογράφους: Την «έπεσαν» στην Κεφαλογιάννη για μια δήλωση για τον γάμο της

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Εργαζόμενοι υποδέχτηκαν με γιουχαρίσματα τον Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Ρίου (video)

Εργαζόμενοι υποδέχτηκαν με γιουχαρίσματα τον Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Ρίου (video)

«θερμή» υποδοχή στον υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα…

Σε πανικό ο Κικίλιας για την φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Δεν περιμέναμε τέτοια φωτιά τον Οκτώβριο (video)

Σε πανικό ο Κικίλιας για την φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Δεν περιμέναμε τέτοια φωτιά τον Οκτώβριο (video)

Εξηγήσεις, αλλά και δικαιολογίες, από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την φωτιά…