Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: «Θα υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία» – Με εγκαύματα σχεδόν σε όλο το σώμα το 2χρονο κοριτσάκι (Video)

«Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση και θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία».

aditya romansa 5zp0jym2w9M unsplash

Δύσκολη είναι η κατάσταση για το κοριτσάκι που υπέστη εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του κορμιού της έπειτα από ανάφλεξη βενζίνης στην Θεσσαλονίκη που προκλήθηκε από στατικό ηλεκτρισμό.

Όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης (29/5) μιλώντας στον ANT1 η διευθύντρια της ΜΕΘ του Ιπποκράτειου, Ελπίδα Χοχλιουρού, όπου νοσηλεύθηκε αρχικά το μικρό αγγελούδι πριν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία.

Η κ. Χοχλιουρού περιέγραψε όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, όπου και πληροφορήθηκαν τι συνέβη. «Το Σάββατο το μεσημέρι λάβαμε μία κλήση για ένα 2χρονο παιδί με μεγάλη εγκαυματική επιφάνεια. Η αρχική ενημέρωση ήταν πως το 60%-70% του σώματος της είχε εγκαύματα», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση για να σώσουν τη ζωή της και μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» συνέχισε, συμπληρώνοντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς τα εγκαύματα είναι σχεδόν σε όλη την επιφάνειά του σώματός της. Τέλος, πρόσθεσε πως «το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση και θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία».

Δείτε το βίντεο:

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…