Θεσσαλονίκη: Ποινές σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που πέταξαν μπουκάλια σε αστυνομικούς

Πρόκειται για έναν 29χρονο κι έναν 20χρονο που ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

paok paokfc toumpa toumba 3

Ποινή φυλάκισης 3 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ που φέρονται πως έριξαν μπουκάλια σε αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς, έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Grtimes, πρόκειται για έναν 29χρονο κι έναν 20χρονο που ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το δικαστήριο μετέτρεψε τις ποινές τους σε εξαγοράσιμες, προς 10 ευρώ ανά μέρα ενώ τους έκρινε ενόχους με τις ελαφρυντικές περιστάσεις του μειωμένου καταλογισμού λόγω τοξικομανίας και της μετεφηβικής ηλικίας, αντίστοιχα.

Ως παρεπόμενες ποινές επιβλήθηκαν, στον πρώτο, απαγόρευση προσέλευσης στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα ενώ στον δεύτερο απαγορεύτηκε η προσέλευση μόνο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του “Δικεφάλου”.

“Είχα πάρει δυο αρντάν (σ.σ. ναρκωτικά χάπια) αλλά κατάλαβα ότι πέταξα το μπουκάλι. Ήταν λάθος μου . Παρακολουθώ πρόγραμμα απεξάρτησης” ανέφερε ο 29χρονος στην απολογία του.

Ο 20χρονος φοιτητής Δασολογίας αρχικά ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς του “γιατί τους έχω ταλαιπωρήσει αυτές τις ημέρες”. Όσον αφορά το περιστατικό ισχυρίστηκε ότι ” είχαμε σκοπό να μπούμε στο ματς χωρίς εισιτήρια και πήγαμε να δούμε τι γίνεται. Άκουσα έναν δυνατό κρότο και τότε πέταξα το μπουκάλι. Δεν είχα πρόθεση να το πετάξω προς τη διμοιρία. Όταν άκουσα το “μπαμ” ταράχθηκα, δεν το σκέφτηκα και πολύ. Δύο τρεις φορές έχω πάει στο γήπεδο”.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο νεαροί τις απογευματινές ώρες της 22ας Αυγούστου, προέβησαν σε ρίψη πλαστικών και γυάλινων μπουκαλιών κατά αστυνομικών δυνάμεων εξωτερικά γηπέδου, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στο ΚΤΕΛ Κηφισού

Αναστάτωση σε πτήση της Aegean: Επέστρεψε στην Κρήτη λόγω των επιθέσεων στο Ισραήλ

Καρυστιανού κατά Πρετεντέρη: «Η δική σας οπτική γωνία είναι από την πλευρά των βολεμένων, η δική μας από της αλήθειας»

Πύργος: Ξύλο σε γάμο επειδή η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Αυστραλία: Οι εργαζόμενοι θα μπορούν «να αποσυνδέονται» από την δουλειά τους

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Αυστραλία: Οι εργαζόμενοι θα μπορούν «να αποσυνδέονται» από την δουλειά τους

Σας στέλνει μηνύματα ο προϊστάμενός σας το Σαββατοκύριακο; Τα μέιλ από τη δουλειά σας συνεχίζουν…

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τον σεισμό στην Εύβοια: Συνήθης για την περιοχή – Παρακολουθούμε το φαινόμενο

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τον σεισμό στην Εύβοια: Συνήθης για την περιοχή – Παρακολουθούμε το φαινόμενο

«Δεν έχουμε πληροφορίες για επιπτώσεις στη βόρεια Εύβοια»