Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το ατύχημα με τον 14χρονο που έκανε παρκούρ – «Πήδηξε από την ταράτσα»

Ο 14χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργείο - Τα νεότερα για την υγεία του

Πύργος κοριτσάκι

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το πώς έγινε το ατύχημα με τον 14χρονο που έπεσε από ταράτσα κτιρίου στη Θεσσαλονίκη ενώ έκανε παρκούρ.

Ο 14χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα του Σαββάτου υποβλήθηκε εκτάκτως σε η χειρουργική επέμβαση και οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, ο ανήλικος παραμένει νοσηλευόμενος. Ο ίδιος βρισκόταν με περίπου 10 φίλους του σε μία ημιτελή οικοδομή στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι υπό κατασκευή εδώ και 15-20 χρόνια.

Σε μια προσπάθεια να πηδήξει σε γειτονική ταράτσα, πάτησε πάνω σε ένα τζάμι το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό του φωταγωγού.

Προς το παρόν, ο 14χρονος δεν έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, υποβλήθηκε σε χειρουργείο για κατάγματα στα χέρια και τα πόδια.

Μια κάτοικος της περιοχής, που μένει στην παρακείμενη πολυκατοικία, δήλωσε στο MEGA: «Το παιδί ανέβηκε στην ημιτελή οικοδομή δίπλα. Τα παιδιά συνηθίζουν να ανεβαίνουν εκεί γιατί είναι γιαπί. Πήδηξε από τη δική τους ταράτσα στη δική μας».

Συνέχισε λέγοντας ότι «στη δική μας ταράτσα υπάρχει γυαλί για τον φωταγωγό, και με τη φόρα που πήρε όταν πήδηξε, το έσπασε και έπεσε στο ισόγειο».

Όπως προκύπτει, ο 14χρονος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Όπως έγινε γνωστό, η αξονική του έκαναν στο νοσοκομείο, έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υποβήθληκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα που έφερε στα χέρια και τα πόδια.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνήγορος του Πολίτη: Έκθεση κόλαφος για τον βουλευτή της ΝΔ Πασχαλίδη – Απάνθρωπη συμπεριφορά σε έγκυο

Κρεοπώλης «έστειλε αδιάβαστους» ΣΚΑΪ και Αταίριαστους: «Ο κιμάς πρέπει να φτάσει 20 ευρώ το κιλό» (video)

Ο,τι πάρετε 2 ευρώ

Κύπρος: Καθαιρέθηκαν κληρικοί της Μονής Οσίου Αββακούμ μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε

Τέμπη: Σοκαριστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο – Βιολογικό υλικό, προσωπικά αντικείμενα και συντρίμμια πεταμένα σε οικόπεδο (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Γερουλάνος στις δύο πρώτες κάλπες – Δεύτερη η Διαμαντοπούλου στην Ύδρα

Γερουλάνος

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Γερουλάνος στις δύο πρώτες κάλπες – Δεύτερη η Διαμαντοπούλου στην Ύδρα

Δυνατές εκπλήξεις στις δύο πρώτες κάλπες που έκλεισαν για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Ξέσπασε ο Συρίγος για Τέμπη: «Πήγαν να μπαζώσουν για να κρύψουν την αλήθεια, ο πόνος των γονιών όμως δεν μπαζώνεται» (video)

Συρίγος

Ξέσπασε ο Συρίγος για Τέμπη: «Πήγαν να μπαζώσουν για να κρύψουν την αλήθεια, ο πόνος των γονιών όμως δεν μπαζώνεται» (video)

Ξέσπασμα από τον Νίκο Συρίγο μετά τις αποκαλύψεις για το οικόπεδο στο οποίο βρέθηκαν πεταμένα…