Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 14χρονο που έκανε παρκούρ – «Τον είδα να πέφτει» (video)

"Εκείνη την ώρα είναι σαν να βλέπεις το παιδί σου"

CropImage 6

Διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται ο 14χρονος που το απόγευμα του Σαββάτου έπεσε από ταράτσα κτιρίου στη Θεσσαλονίκη ενώ έκανε παρκούρ.

Αν και αρχικά οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον 14χρονο, εν συνεχεία εντόπισαν ένα αιμάτωμα που χειρουργήθηκε, ευτυχώς χωρίς επιπλοκές, ενώ θα υποβληθεί και σε τρίτο χειρουργείο για τα κατάγματα που φέρει στα άκρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 14χρονος βρισκόταν με περίπου δέκα φίλους του σε ημιτελή οικοδομή στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι υπό κατασκευή εδώ και 15-20 χρόνια. Σε μια προσπάθεια να πηδήξει σε γειτονική ταράτσα, πάτησε πάνω σε ένα τζάμι το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό του φωταγωγού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το συμβάν:- “Καθάριζα το μπάνιο μου, άκουσα τον θόρυβο από τα σπασμένα γυαλιά. Σήκωσα το κεφάλι μου στο παράθυρο, γιατί το παράθυρο του μπάνιου μου είναι πολύ μεγάλο, και τον είδα να πέφτει. Έτρεξα κατευθείαν να ανοίξω τον φωταγωγό και να δω τι συμβαίνει. Ήταν μια μεγάλη παρέα. Η οικοδομή μας είναι τελείως ενωμένη με τη διπλανή οικοδομή, από εκεί που μπήκαν τα παιδιά. Έχουμε πολλά τέτοια περιστατικά, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, και μπαίνουν παιδιά ακόμα και του δημοτικού, αλλά και πολλοί μεγάλοι. Δεν ξέρω τι κάνουν”.

Η ίδια ανέφερε: “Τραγικό, εκείνη την ώρα είναι σαν να βλέπεις το παιδί σου, βλέπεις ένα παιδί κάτω. Κάλεσα κατευθείαν βοήθεια, ευτυχώς όλοι οι γείτονες έσπευσαν, και παράλληλα του μιλούσα. Αντιλήφθηκα ότι είχε τις αισθήσεις του, δεν ήξερα αν είχε επαφή με το περιβάλλον, αλλά το παιδί ανέπνεε. Ουσιαστικά μετρούσα τις ανάσες του, αυτό με ενδιέφερε, να το ακούω να αναπνέει. Και του μιλούσα για να νιώσει οικεία και ασφάλεια”.

Διόνυσος: 17χρονος δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα μέσα σε σχολείο – Του έριξαν σπρέι πιπεριού

σχολειο

Διόνυσος: 17χρονος δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα μέσα σε σχολείο – Του έριξαν σπρέι πιπεριού

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Δευτέρας (07/10) λίγο αφότου ο 17χρονος έφτασε στο σχολείο