Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ραχόι για τη Σύνοδο των Μεσογειακών Ευρωπαϊκών Χωρών

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ισπανό ομόλογό του Μαριάνο Ραχόι. Αντικείμενο της επικοινωνίας, που έγινε με πρωτοβουλία του Ισπανού πρωθυπουργού, ήταν η Σύνοδος των Μεσογειακών Ευρωπαϊκών Χωρών, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις εννέα Σεπτεμβρίου.

57caa8ec1dc524cd3b8b46ac

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας ενημέρωσε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι η παρουσία του στην Αθήνα δεν είναι εφικτή, καθώς μετά τις χθεσινές εξελίξεις στο ισπανικό κοινοβούλιο, ο χαρακτήρας της κυβέρνησής του παραμένει υπηρεσιακός.

Ταυτόχρονα επανέλαβε στον Αλέξη Τσίπρα την στήριξή του στη διοργάνωση, τονίζοντας τη σημασία που έχει η ανάληψη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας από την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίστηκε από κοινού η ανάγκη να εκπροσωπηθεί στη Σύνοδο η Ισπανία, από υψηλόβαθμο στέλεχος της Ισπανικής Κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε την σημασία που έχει η παρουσία της Ισπανίας στην σύνοδο της 9ης Σεπτεμβρίου, με δεδομένη την κρισιμότητα των ζητημάτων που θα συζητηθούν σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης, καθώς και της περιοχής της Μεσογείου.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…