Την πάτησε ο Ερντογάν – Βράβευσε καθηγήτρια που εργαζόταν 19 χρόνια με πλαστό πτυχίο

Το 2005 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως πρωθυπουργός τότε, είχε βραβεύσει μια καθηγήτρια για το εξαιρετικό της έργο. Αλλά και το 1997 ο κυβερνήτης του Ερζερούμ την είχε επίσης βραβεύσει. Σήμερα όμως, η ίδια καθηγήτρια έρχεται αντιμέτωπη με το νόμο καθώς όπως αποδείχτηκε το πτυχίο της ήταν πλαστό.

58e3aab31dc524c36f8b4890

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα “Habertürk”, η εν λόγω καθηγήτρια η οποία δεν κατονομάζεται παρουσίασε πλαστό πτυχίο από το τμήμα Επικοινωνίας του πανεπιστημίου της Άγκυρας και εργαζόταν επί 19 χρόνια σε σχολεία.

Ωστόσο, όταν ήρθε στην επιφάνεια απάτη, ομολόγησε πως το πτυχίο της το έδωσε ένας άνδρας με το όνομα Ιρφάν στην συνοικία Σινκάν της Άγκυρας.

«Άρχισα να διδάσκω ως καθηγήτρια στο Ερζερούμ. Αν μπορούσα να συμπληρώσω 20 χρόνια διδασκαλίας θα είχα το δικαίωμα να συνταξιοδοτηθώ. Λυπάμαι και έχω μετανιώσει. Δεν έβλαψα το κράτος. Δούλεψα πολύ σκληρά. Ποτέ δεν έστειλα ιατρική γνωμάτευση για να κάνω διακοπές. Το βιογραφικό μου είναι γεμάτο επιτυχίες. Τι θα απογίνουν τα 19 χρόνια προσπαθειών;» ανέφερε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια.

Η γυναίκα κινδυνεύει τώρα με ποινή φυλάκισης από 2 μέχρι 7 έτη για απάτη και από 2 μέχρι 5 έτη για πλαστογράφηση επίσημων εγγράφων. Επίσης, σε περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει την ενοχή της,. Καλείται να επιστρέψει πίσω όλους τους μισθούς της και μάλιστα με τον ανάλογο τόκο. 

Απάντηση ΔΟΕ για τις δύο αθλήτριες μποξέρ: «Το φύλο και η ηλικία των αθλητών βασίζονται στο διαβατήριό τους»

Απάντηση ΔΟΕ για τις δύο αθλήτριες μποξέρ: «Το φύλο και η ηλικία των αθλητών βασίζονται στο διαβατήριό τους»

«Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα δικαιώματά τους», σημειώνει η ΔΟΕ

Νέα μελέτη: Η τακτική λήψη ασπιρίνης μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του παχέος εντέρου

Νέα μελέτη: Η τακτική λήψη ασπιρίνης μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του παχέος εντέρου

Η ασπιρίνη δείχνει να έχει μεγαλύτερο όφελος μεταξύ των ατόμων με τον πιο ανθυγιεινό τρόπο…