Θρίλερ με τη σύλληψη 40χρονου Τούρκου στη Χίο

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από τη σύλληψη 40χρονου Τούρκου στη Χίο για όπλα και ναρκωτικά.

συλληψη γυναικα

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ μετά τη σύλληψη Τούρκου υπηκόου στη Χίο, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που είχε βρει καταφύγιο στο ελληνικό νησί.

Ο 40χρονος φέρεται να κρυβόταν στο νησί πιθανόν για να ξεφύγει από τους αντιπάλους του, οι οποίοι είχαν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του αναζητώντας τον σε όλη την Ευρώπη.

Παράλληλα  φέρεται να αποτελεί μέλος ομάδας του τουρκικού οργανωμένου εγκλήματος με την κωδική ονομασία «Γεράκια».

Ο συλληφθέντας στη Χίο εξετάζεται για το αν σχετίζεται με την δολοφονία έξι Τούρκων στη Λούτσα τον Σεπτέμβριο του 2023, είτε με τους δράστες, είτε με τους θύτες.

Η σύλληψη έγινε την περασμένη Τετάρτη σε σπίτι που νοίκιαζε στη Χίο. Πάνω του βρέθηκαν πιστόλισφαίρεςδίπλωμα οδήγησης και μία πλαστή ταυτότητα.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ

Αυτό που ανησυχεί την ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που Τούρκος, μέλος του οργανωμένου εγκλήματος, βρίσκει καταφύγιο στη χώρα μας. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο είχε λάβει χώρα μυστική επιχείρηση για τη σύλληψη Τούρκου διαβόητου κακοποιού που κρυβόταν στους Αμπελόκηπους.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση: Έρχονται με φόρα από δεξιά και τρομάζουν την κυβέρνηση – Αγγίζουν το 20%

Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Κωστής: Εγκατέλειψε την Ελλάδα μετά τον θάνατο της συζύγου του – «Ήμουν δίπλα της μέχρι το τέλος»

Μίλτος Τεντόγλου: Κατάφερε να κάνει καθίσματα έχοντας τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του – Το ποστάρισμα του «Manolo» (video)

Ρέθυμνο: Η κραυγή αγωνίας μίας μητέρας – «Θα είμαι μαζί με το παιδί μου έξω από την τάξη μέχρι να έλθει η νοσηλεύτρια»