Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις του Ίλι Καρέλι

[…]

kareli 4

Ελάχιστα διαφωτιστικά για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στη σορό του βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι σε εργαστήριο των Αθηνών.

Κατά την εξέταση προέκυψαν ευρήματα στεφανιαίας νόσου στην καρδιά του Αλβανού βαρυποινίτη. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε βλάβη σε ένα από τα τρία στεφανιαία αγγεία της καρδίας, προερχόμενη από αθυροσκληρυντική αλλοίωση, που σε συνδυασμό με το κάταγμα στο στέρνο εκτιμάται ότι προκάλεσε το θάνατο του 42χρονου.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα ευρήματα, ο 42χρονος δεν υπέστη ηλεκτροσόκ, αλλά το τραύμα που εντοπίστηκε στην παλάμη του δεξιού του χεριού πιθανότατα οφείλεται σε παλαιότερη πληγή.

Τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και από ‘κει στις δικαστικές αρχές των Σερρών, προκειμένου να συμπεριληφθούν στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Σερρών Γεωργία Τουτουντζή ο 9ος σωφρονιστικός υπάλληλος, από τους 15 κατηγορούμενος. Τη Μ. Δευτέρα θα απολογηθούν άλλοι τέσσερις και τη Μ. Τρίτη οι δύο τελευταίοι.

Απάντηση Κασσελάκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την πισίνα στις Σπέτσες: Τζίφος η ‘αποκάλυψη’

Απάντηση Κασσελάκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την πισίνα στις Σπέτσες: Τζίφος η ‘αποκάλυψη’

«Τζίφος η ‘αποκάλυψη’», υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά…