Newsroom

Newsroom

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με το ΓΓ του ΑΚΕΛ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την…

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την κρίση στην Κύπρο και τα συμβαίνουν μετά την απόφαση του Eurogroup.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε από τον κ. Κυπριανού για τη στάση του ΑΚΕΛ και την αρνητική θέση και ψήφο του κόμματος στη κυπριακή Βουλή. Ο κ. Κυπριανού αποκάλυψε επίσης ότι το θέμα είχε τεθεί και επί προεδρίας Δ. Χριστόφια, δίχως όμως ο πρώην πρόεδρος να δεχτεί.

Από την πλευρά του ο κ.Τσίπρας σημείωσε την ανάγκη να αποτραπεί η εφαρμογή της απόφασης του Eurogroup. Και αυτό όχι μόνο για να μη θεωρηθεί ως προηγούμενο και εφαρμοστεί σε άλλες χώρες, αλλά επειδή, κατά τον ίδιο είναι μια λάθος πολιτική απόφαση που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για τη σταθερότητα όλης της ευρωζώνης.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον κυπριακό λαό, ενώ ΑΚΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ θα συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους τα επόμενα 24ωρα.

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο