Την παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων, αλλά και ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο ΣΕΦ ζητάει ο Παναθηναϊκός για το game 4 στο ΣΕΦ

Για διαχρονική πρακτική υποκίνησης βίας, διακοπή τριών τελικών και εμπρηστική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο ο Παναθηναϊκός σε αναφορά προς όλες τις Aρχές. Θυμίζοντας ακόμα και εναγκαλισμούς των Αγγελόπουλων με κουκουλοφόρους…

oly pao 4300470

Την παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων, αλλά και ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο ΣΕΦ ζητούν μεταξύ άλλων οι Πράσινοι για το αποψινό Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό.  Να τονίσουμε ότι νωρίτερα 0 αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος δεν μπορεί να παρακολουθήσει το Game 4 των τελικών στο ΣΕΦ.

Η ποινή δεν έχει επισημοποιηθεί, ωστόσο ο Δ. Γιαννακόπουλος, μολονότι δεν θα είχε κάποια κύρωση, δεν θα πάει στο ΣΕΦ. Παράλληλα, τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με πρόστιμο 50.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή, η οποία δεν έγινε δεκτή. Οι  «πράσινοι» υποστήριξαν ότι ο Γιαννακόπουλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη με ανάρτησή του για τα ποσταρίσματα που τον κατηγορούν.

 

Με αναφορά της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, κοινοποιώντας παράλληλα στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, τη ΔΕΑΒ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ζητάει να ληφθούν έκτακτα μέτρα στον αποψινό τελικό στο ΣΕΦ, μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή KΑΕ έπειτα τη λήξη του Game 3 στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “ Ντροπή σας! Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ”.

Οι Πράσινοι θεωρούν πως είναι πειθαρχικά ελεγκτέα η συγκεκριμένη ανακοίνωση από τους Ερυθρόλευκους, εκτιμώντας πως το πρώτο σκέλος της στρέφεται εμφανώς κατά των διαιτητών που στοχοποιούνται ως υπεύθυνοι της ήττας, δεδομένης και της τοποθέτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα που αναφέρθηκε τις διαιτητικές αποφάσεις. Όσο για το δεύτερο σκέλος (“Ραντεβού στο ΣΕΦ”), θεωρούν πως ενέχει απειλή κατά του Παναθηναϊκού εν όψει του τέταρτου τελικού.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επισημαίνουν πως είναι πάγια τακτική η έκδοση τέτοιου είδους ανακοινώσεων από την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως και απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επιπλέον γίνεται αναφορά στους εναγκαλισμούς των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός με μέλη οργανωμένων συνδέσμων του Ερυθρολεύκων, που φορούν full face.

Όπως σημειώνουν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός , η διαχρονική πρακτική της ΚΑΕ Ολυμπιακός δυναμιτίζει το κλίμα και υποκινεί πράξεις βίας όπως φαίνεται:

α)Από την οριστική διακοπή του τέταρτου τελικού 09-10
β)Από την οριστική διακοπή του τρίτου τελικού 12-13
γ)Την παρ’ ολίγο διακοπή του πέμπτου τελικού 16-17

Από την πλευρά του Επτάστερου ζητούν αφενός την ανάπτυξη ισχυρής αστυνομικής δύναμης προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνηση και παραμονή ΣΕΦ και την παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής καθώς έχουν κινδυνεύσει ζωές στο παρελθόν και αυτό δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί.
Αφετέρου να εξασφαλιστεί η κατά γράμμα εφαρμογή της αθλητικής νομοθεσίας και των κανονισμών τιμωρώντας τις παράνομες και επικίνδυνες ενέργειες.

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

Όπως καταγράφεται σε βίντεο από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, κατά την είσοδο του…

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιχειρεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα στη Γάζα και να… διδάξει πολιτισμό.