Newsroom

Newsroom

Τίτλοι τέλους για τους Aerosmith

Ο τραυματισμός του Τάιλερ που οδήγησε στην απόφαση

Aerosmith

Το σπουδαίο ροκ συγκρότημα Aerosmith έλαβε μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που αναμένεται να προκαλεσει θλίψη στο φανατικό του καθώς αποσύρονται από τη μουσική σκηνή λόγω τραυματισμού του τραγουδιστή του Στίβεν Τάιλερ.

Η απόφαση λήφθηκε πριν από μερικές ημέρες καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής υποφέρει από τραυματισμό στις φωνητικές χορδές που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Peace Out» πέρσι.

 

 

Στη σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται ότι «η φωνή είναι ένα όργανο όπως κανένα άλλο». Ο Στίβεν Τάιλερ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον απόηχο ενός τραυματισμού στις φωνητικές χορδές που υπέστη πέρυσι, σύμφωνα με το CNNi.

«Έχει περάσει μήνες δουλεύοντας ακούραστα για να φτάσει τη φωνή του εκεί που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Τον είδαμε να δυσκολεύεται παρά το γεγονός ότι έχει δίπλα του την καλύτερη ιατρική ομάδα. Δυστυχώς, είναι ξεκάθαρο, ότι δεν είναι δυνατή η πλήρης ανάρρωση από τον φωνητικό τραυματισμό του».

«Ήταν τιμή μας να γίνει η μουσική μας μέρος της δικής σας ζωής. Σε κάθε κλαμπ, σε κάθε τεράστια περιοδεία και σε στιγμές μεγαλειώδεις».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Σεπτέμβρη έγινε γνωστό ότι ο Τάιλερ έχει πρόβλημα στον λάρυγγά με αποτέλεσμα το συγκρότημα να αναβάλει τις υπόλοιπες προγραμματισμένες εμφανίσεις στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Peace Out». Ωστόσο είχε ανακοινωθεί πως οι συναυλίες θα πραγματοποιούνταν σε νέες ημερομηνίες από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως και τα τέλη Φεβρουαρίου.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Η λειψυδρία απειλεί και την Αττική

Σοκ στο Διδυμότειχο: Κρατούσε φυλακισμένη τη σύντροφό του και την κακοποιούσε

Έλληνας τουρίστας πήγε στη Χαλκιδική και τρελάθηκε με τις τιμές – «Καφεδάκι στο χέρι και καρεκλάκι παραδίπλα για εμάς τους πλεμπαίους»

«Πικάρει» τους ιδιοκτήτες των beach bars για τις ξαπλώστρες ο Διονύσης Ατζαράκης (video)

«Βόμβα» από Κριστιάν Γκολομέεβ: «Σκέφτομαι να σταματήσω, για να μπορέσω να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου»

 

 

Οικογένεια γλίτωσε από θαύμα στη Ναύπακτο – Για δευτερόλεπτα δεν τους καταπλάκωσε τεράστιο δέντρο (video)

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ

Οικογένεια γλίτωσε από θαύμα στη Ναύπακτο – Για δευτερόλεπτα δεν τους καταπλάκωσε τεράστιο δέντρο (video)

Η πτώση του δέντρου προκάλεσε την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Απολαυστική η Μαριάννα Τουμασάτου με αφορμή την απιστία: «Με απάτησε και το ήξερε όλη η Ελλάδα – Εγώ ήμουν βόδι» (video)

Τουμασάτου

Απολαυστική η Μαριάννα Τουμασάτου με αφορμή την απιστία: «Με απάτησε και το ήξερε όλη η Ελλάδα – Εγώ ήμουν βόδι» (video)

Η ηθοποιός ανέφερε πως αντέδρασε όταν κατάλαβε ότι την απάτησαν