Το άγνωστο περιστατικό στις τουαλέτες της ΕΡΤ – Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για ενδοοικογενειακή απειλή (Video)

Εργαζόμενοι στην κρατική τηλεόραση είχαν ακούσει φωνές και ιδιαίτερη ένταση στις τουαλέτες - Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στο δημοσιογράφο που ξυλοκόπησε τη σύντροφο του.

5884203 1024x681 1

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στο δημοσιογράφο που ξυλοκόπησε τη σύντροφο του, που δούλευε επίσης στην ΕΡΤ. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Σχετικά με πράξεις που δεν αφορούν σε αυτόφωρο, αλλά είναι προγενέστερες και στρέφονται κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Καλαφάτη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δημοσιογράφος είχε ερωτική σχέση εδώ και ένα χρόνο με το θύμα και μάλιστα πριν από το περιστατικό της Κυριακής, είχε κακοποιήσει και πάλι τη σύντροφό του, μέσα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Και οι δύο εργάζονταν στην ΕΡΤ, στο ίδιο τμήμα και σε διπλανά γραφεία. 

Εργαζόμενοι στην κρατική τηλεόραση είχαν ακούσει φωνές και ιδιαίτερη ένταση στις τουαλέτες. Τότε όμως, τόσο το θύμα, όσο και ο θύτης είπαν ότι είχαν έναν διαπληκτισμό και δεν υπήρξε χειροδικία. Ωστόσο χθες, η δημοσιογράφος είπε στους αστυνομικούς ότι και τότε, ο φερόμενος ως δράστης την είχε χτυπήσει στις τουαλέτες της ΕΡΤ. 

Νέα στοιχεία για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ – «Δέχθηκε πολλές μπουνιές στο κεφάλι» (video)

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», ο δημοσιογράφος είχε επιδείξει κακοποιητική συμπεριφορά και στην πρώην σύζυγό του.

«Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου τον έχει καταγγείλει για πολλούς ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Χώρισαν με αντιδικία. Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου, όταν τον έδιωξε από το σπίτι, φέρεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε λέγοντας “θα σε θάψω ζωντανή”. Ενδεχομένως η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα» είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου.

Σημειώνεται πως η 30χρονη δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο και αμέσως μετά πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε για το τελευταίο επεισόδιο ότι η δημοσιογράφος δέχθηκε πολλές μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσει όλο το κόκαλο στη μία πλευρά του κεφαλιού της.

Τη δημοσιογράφο εξέτασαν γιατροί ξανά και έτσι έλαβε βεβαίωση για τα τραύματά της. Έτσι, οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλαβαν τον δημοσιογράφο στον Πειραιά.

Δείτε το βίντεο:

Καυστική απάντηση Κοτζιά σε Σαμαρά : «Υπέγραφε κείμενα στην ΕΕ με αναφορές σε … νέτα σκέτα Μακεδονία»

Κοτζιάς

Καυστική απάντηση Κοτζιά σε Σαμαρά : «Υπέγραφε κείμενα στην ΕΕ με αναφορές σε … νέτα σκέτα Μακεδονία»

Ο Νίκος Κοτζιάς, με ανάρτησή του στο Facebook, απάντησε σκωπτικά στους ισχυρισμούς του Αντώνη Σαμαρά…