To Aγρίνιο…πνιγόταν από την κακοκαιρία και ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας ήταν στο πάρτι της ΝΔ

Την ώρα που η θεομηνία της 4ης Οκτωβρίου σάρωνε το Αγρίνιο, ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας ήταν στη Ρηγίλλης

agrinio rema

To Αγρίνιο στις 4 Οκτωβρίου χτυπιόταν από την κακοκαιρία «Κασσάνδρα» που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 54χρονου φύλακα, και ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, θεώρησε σωστό να βρεθεί στο πάρτι της ΝΔ. Στην αποκάλυψη αυτ’η προχώρησε η espresso, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι τα γαλάζια στελέχη έχουν ώς πρώτη προτεραιότητα τα επικοινωνιακά σόου και όχι την ανθρώπινη απώλεια και τις περιουσίες που χάνονται από την κακοκαιρία, ρίχνοντας μετά την ευθύνη στην κιλματική αλλαγή.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης , μετά το street party στη Ρηγίλλης χαλάρωσε με την παρέα του και σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου

Ο αντιπεριφερειάρχης, παρά το γεγονός ότι η ΕΜΥ και όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες είχαν βγάλει έκτακτες ανακοινώσεις για την επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Παρασκευής και ειδικά για το Αγρίνιο, ήρθε στην Αθήνα για το street party και το… after party, αντί να είναι στον τόπο του και στην πρώτη γραμμή!

agrinio181043

Ετσι, προφανώς, και οι φωνές πανικού των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας που τους κυνηγούσε η μανιασμένη «Κασσάνδρα» δεν έφταναν στα αυτιά του αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη, που μάλλον πίστευε ότι η μανία της φύσης δεν θα είχε τραγικές εξελίξεις!

Οι εξελίξεις όμως είχαν ως συνέπεια τον θάνατο του 54χρονου φύλακα εργοστασίου πίσσας!

Πού φιλότιμο…

Ο αδελφός του 54χρονου φύλακα αποκάλυψε μάλιστα και τον διάλογο που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας αφού είχε επιστρέψει… εσπευσμένα στο Αγρίνιο μετά την ολονύχτια διασκέδαση στο Κολωνάκι, από την οποία ανέβαζε καμαρωτός με φίλους του φωτογραφίες στο facebook! Οπως δήλωσε ο αδελφός του 54χρονου , ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης βρισκόταν μαζί του, μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν ενημερώθηκε πως οι πυροσβέστες βρήκαν έπειτα από δέκα ώρες το πτώμα του αδελφού του και τον κάλεσαν για αναγνώριση. Εκείνη τη στιγμή φέρεται ότι τον ρώτησε πώς είναι δυνατόν να έχει αδειοδοτηθεί η συγκεκριμένη επιχείρηση μέσα στο ρέμα και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο αντιπεριφερειάρχης τού απάντησε: «Οχι εγώ, οι άλλοι. Ετσι τα βρήκαμε από τους άλλους».

Η συγκεκριμένη, μάλιστα, απάντηση έκανε έξαλλο τον αδελφό του νεκρού, που ανταπάντησε στον Μαυρομμάτη πως αυτός τα άφησε ακόμη χειρότερα, ζητώντας να παραιτηθεί, αν έχει λίγο φιλότιμο!

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Φόρο τιμής αποτίουν στον γιατρό που χάθηκε σε τροχαίο ο Αλκέτ Ριζάι και 250 κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού

Συγκλονίζει ο έξι φορές Ολυμπιονίκης Κρις Χόι: «Έχω το πολύ 4 χρόνια ζωής»

Το «σίριαλ» με τον Μάρκο Σεφερλή συνεχίζεται: Tώρα σατήρισε… παιδάκι με μαθησιακές δυσκολίες;

Η δημοσιογράφος Μαρία Ψαρρά «ξεμπροστιάζει» Αυτιά – Οικονόμου για τις τιμές και τους μισθούς στο Βέλγιο: «Tην επόμενη πάμε μαζί για ψώνια!»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr