Το ευχαριστώ της Έλενας Ακρίτα στον Κώστα Βαξεβάνη: «Η μητέρα μου και εγώ σε ευχαριστούμε»

Η Ελενα Ακρίτα κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι έκοψε τη μητέρα της, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, από τις εκδηλώσεις για την 3η του Σεπτέμβρη, με τον εκδότη του Documento να παίρνει το μέρος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

akrivaxc 696x431 1

Με μια λιτή ανάρτηση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα ευχαριστεί τον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη για τα όσα έγραψε σε ανάρτησή του με αφορμή την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη να μην προσκαλέσει στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Κινήματος, τη μητέρα της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα, η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα βουλευτής που εκλέχθηκε με το ΠΑΣΟΚ.

«Η μητέρα μου κι εγώ σ’ ευχαριστούμε Κώστα Βαξεβάνη», αναφέρει στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα, παραθέτοντας το σχόλιο του εκδότη του Documento. Μάλιστα συμπληρώνει ότι: «Για την ιστορία, η μητέρα μου εγκατέλειψε την πολιτική όταν έγινε ο Σημίτης πρωθυπουργός. Ο νοών νοειτω».

Στην ανάρτησή του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει: «Όταν η Σύλβα Ακρίτα, έμπαινε στη Βουλή ως η πρώτη γυναίκα Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν αγέννητος. Όταν γεννήθηκε, η Ελλάδα ήταν διαφορετική χάρη σε αυτή και άλλες μορφές του προοδευτικού κινήματος. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει ήταν να την σέβεται, όπως και όλη την οικογένειά της που έδωσε αγώνες για τη Δημοκρατία. Δεν την κάλεσε καν στη γιορτή για τα 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Γιατί τι αξία έχουν η Σύλβα Ακρίτα, η Μελίνα Μερκούρη και αυτές όλες μπροστά στον Ανδρουλάκη; Τεράστια και μαύρη η σκιά του που νομίζει ότι είναι το μπόι του».

 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Έλενα Ακρίτα είχε κάνει λόγο για «απρέπεια» του Νίκου Ανδρουλάκη που δεν προσκάλεσε τη Σύλβα Ακρίτα στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

«Η μητέρα μου έδωσε αγώνες, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και για πολλά χρόνια μετά. Το μπόι της Σύλβας Ακρίτα δεν κονταίνει, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί ακόμα και σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τον κ. Ανδρουλάκη που απαξιώνει και περιφρονεί την ιστορία του κόμματος του, να τον χαίρεστε ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. (Τζάμπα οι ανθοδέσμες που τής έστελνες Νίκο)» τονίζει.

Παράλληλα, την ανάρτηση συνόδευσε με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται «τρεις εμβληματικές γυναίκες του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος με τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο σε επίσκεψη τους στην Κύπρο. Μπροστά η Σύλβα Ακρίτα και στη δεύτερη σειρά η Αμαλία Φλέμινγκ και η Μελίνα Μερκούρη».

Ρέθυμνο: Εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ ο κτηνοτρόφος θύμα της δολοφονικής επίθεσης στο Βιλανδρέδο

MANTRI FONIKO1 e172561430715

Ρέθυμνο: Εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ ο κτηνοτρόφος θύμα της δολοφονικής επίθεσης στο Βιλανδρέδο

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση για τον κτηνοτρόφο, που δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους στο χωριό Βιλανδρέδο…

Ώρες αγωνίας για το 4χρονο παιδάκι που χτύπησε από κορμό στην περιοχή της Παύλιανης

Παυλιανη

Ώρες αγωνίας για το 4χρονο παιδάκι που χτύπησε από κορμό στην περιοχή της Παύλιανης

Το απόγευμα της Τρίτης, μια οικογενειακή εξόρμηση στην ορεινή Παύλιανη μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ένα…

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης αθώωσης των δύο κατηγορούμενων

καραιβαζ AFP

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης αθώωσης των δύο κατηγορούμενων

Η μητέρα και η αδερφή του δημοσιογράφου κατέθεσαν έφεση θεωρώντας ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο δεν…