Newsroom

Newsroom

Το μήνυμά της Κέιτ Μίντλετον: Ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία μου

Η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον έκανε την ενημέρωση για την υγεία της λιγότερο από έξι μήνες αφότου ανακοίνωσε τη διάγνωση καρκίνου.

Μίντλετον 3

Σε ένα άκρως προσωπικό βίντεο που κυκλοφόρησε το Παλάτι του Κένσινγκτον, η Κέιτ Μίντλετον μιλά για την ανακούφιση που αισθάνθηκε αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο της χημειοθεραπείας της.

Η ίδια είχε αποκαλύψει τον Μάρτιο όταν υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο. Όπως λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο, φέτος η χρονιά ήταν «απίστευτα σκληρή» και «ότι η ζωή όπως την ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή». Αυτή η τελευταία ενημέρωση ωστόσο για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στέλνει ένα θετικό μήνυμα για την πρόοδό της, αν και χρειάζεται να διανύει ακόμα πολύ δρόμο.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει δηλώσει ότι δεν είναι δυνατόν σε αυτό το στάδιο να πει αν έχει απαλλαγεί από τον καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιγράφει τα «ταραγμένα νερά» της εμπειρίας που έζησε από τον καρκίνο ως «σύνθετα, τρομακτικά και απρόβλεπτα».

«Με κάθε ταπεινότητα, σε φέρνει αντιμέτωπο με την ευαλωτότητά σου, με τρόπο που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, μια νέα οπτική για τα πάντα», λέει η Κέιτ Μίντλετον, σε ένα ασυνήθιστα προσωπικό βίντεο που γυρίστηκε τον περασμένο μήνα στο Νόρφολκ. Το βίντεο, υποδηλώνει πόσο χαρούμενη είναι που ολοκλήρωσε αυτό το στάδιο της θεραπείας της.

«Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση αισθάνομαι καθώς ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου», λέει και περπατά με την οικογένειά της. Η πριγκίπισσα αναμένεται να επιστρέψει αργότερα στις υποχρεώσεις της αλλά πηγές του παλατιού τονίζουν ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για την πλήρη επιστροφή της και ότι η πριγκίπισσα θα εστιάζει την υγεία της για τους επόμενους μήνες.

«Ο δρόμος μου προς την επούλωση και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να βλέπω την κάθε μέρα με ό,τι μου φέρνει αυτή», λέει ενώ σημειώνει ότι παρά τις δύσκολες στιγμές η εμπειρία της της έχει δώσει μια «ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής». Τα προβλήματα υγείας της Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησαν τον Ιανουάριο όταν νοσηλεύτηκε γα μία χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, όπως έλεγαν τότε οι πληροφορίες.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και η ίδια τον Μάρτιο μέσω βίντεο είπε ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία και ότι θα χρειαζόταν ιδιωτικότητα όσο θα αναρρώσει. Τότε είχε κάνει λόγο για ένα τεράστιο σοκ, μετά από δύο απίστευτα δύσκολους μήνες. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της χρονιάς έγινε στο Trooping the Color τον Ιούνιο, σ το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

αστυνομια

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Με μεγάλη απογοήτευση ακούσαμε…

Απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στις επικρίσεις του Σεργουλόπουλου: Τα πλατό της ΕΡΤ δεν είναι αρένα για να κατασπαράζεις συναδέλφους σου

sergoulopoulos seferlis

Απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στις επικρίσεις του Σεργουλόπουλου: Τα πλατό της ΕΡΤ δεν είναι αρένα για να κατασπαράζεις συναδέλφους σου

Ο κωμικός απάντησε στην αρνητική κριτική που δέχτηκε από τον παρουσιαστή