Το νέο "Μπερναμπέου" μοιάζει… εξωγήινο (ΦΩΤΟ)

Περίπου με… διαστημόπλοιο θα μοιάζει το ανανεωμένο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά το λίφτινγκ που σκοπεύει να του κάνει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

58a5e6531dc524517a8b49a5

Το δημοτικό συμβούλιο της Μαδρίτης ενέκρινε το σχέδιο ανάπλασης και επιδιορθώσεων στο ιστορικό γήπεδο της «Βασίλισσας» και τα έργα πρόκειται να ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Το νέο πρότζεκτ θα περιλαμβάνει μία αίθουσα αποκατάστασης, την επέκταση του μουσείου και την ανακατασκευή και βελτίωση του πολυτελούς ξενοδοχείου, που θα αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του νέου γηπέδου.

Η περιοχή που θα επωφεληθεί θα είναι η πλατεία της «Sacred Hearts», όπου δε θα υπάρχει πλέον το πολυκατάστημα της Λα Εσκουίνα το οποίο θα αντικατασταθεί από έναν χώρο πρασίνου 6.000 τ.μ.

Το ύψος του νέου σταδίου θα αυξηθεί περίπου 10 με 11 μέτρα, ενώ στην Πασεο Ντε Λα Καστεγιάνα, θα αφαιρεθεί το πάρκινγκ και θα δημιουργηθεί μία περιοχή για πεζούς. Τέλος, ο δρόμος του Ραφαέλ Σαλγάδο, παράλληλος στο στάδιο, θα υποστεί σημαντικές αλλαγές.




Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ – Απομακρύνονται χιλιάδες κάτοικοι

AP24223312989344

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ – Απομακρύνονται χιλιάδες κάτοικοι

Σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους, έχουν απομακρυνθεί εσπευσμένα σχεδόν 200.000 άνθρωποι αφότου άρχισε η ουκρανική επιχείρηση