Το OPEN αποκαλύπτει πως ο Μητσοτάκης γνώριζε ότι η φρουρά του έδιωξε την κόρη του Νίκου Πλακιά – Τα ψέματα Μαρινάκη (video)

Η κοπέλα είπε ξεκάθαρα ποια είναι από την πρώτη στιγμή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να την ειρωνευτεί και η φρουρά του να την διώξει

Μητσοτάκης Πλακιά

O Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου βρέθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας (27/05), στην Κέρκυρα και ενώ μιλούσε σε συγκεντρωμένους μια γυναίκα από το κοινό διαμαρτυρήθηκε για τη απονομή της δικαιοσύνης, με τους άντρες της προσωπικής ασφάλειας του πρωθυπουργού να την απομακρύνουν, με κάποιους από το πλήθος να αντιδρούν.

«Συγνώμη, δημοκρατία δεν έχουμε;» ακούστηκε να λέει η γυναίκα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά:

«Κοιτάξτε, κοιτάξτε κυρία μου, αν θέλετε να ‘ρθειτε εδώ πέρα και να κάνετε φασαρία είναι δικαίωμά σας, αλλά το ίδιο δικαίωμα έχω και εγώ να μιλήσω σε αυτούς που είναι εδώ και θέλουν να ακούσουν.

Δημοκρατία το ένα, σας άκουσα σας απάντησα, δημοκρατία και το άλλο.

Η Δημοκρατία δεν είναι αλά καρτ, να το μάθετε αυτό» και με αρκετούς από τους συγκεντρωμένους να τον χειροκροτούν.

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα αυτή που φώναζε για δικαιοσύνη είναι κόρη του Νίκου Πλακιά, του πατέρα που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο έγκλημα στα Τέμπη και η γυναίκα αυτή είναι η αδερφή των δίδυμων κοριτσιών, Θωμαής και Χρύσας και ξαδέρφη της Αναστασίας.

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε κατηγορηματικά πως ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε ποια είναι η κοπέλα και ήταν απόφαση της φρουράς να ενεργήσει έτσι, κάτι όμως που διαψεύδεται από ρεπορτάζ του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα η κοπέλα ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο να συστήνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη να του λέει πως είναι η αδερφή των θυμάτων των Τεμπών και εκείνος να της απαντά με ειρωνικό και υπερόπτικο ύφος.

Δείτε τι συνέβη

Έτσι από ότι φάνηκε πέρα από την αλαζονική στάση του πρωθυπουργού μπροστά σε μια συγγενή θυμάτων, η κυβέρνηση μέσω του εκπροσώπου προσπάθησε να καλύψει ότι συνέβη χωρίς ίχνος ντροπής και μεταμέλειας.

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…