Newsroom

Newsroom

Το πιο επικό ραντεβού στην ελληνική τηλεόραση: Έγραψαν ποιήματα, μίλησαν για την Πολυδούρη και τη σοσιαλιστική επανάσταση (video)

«Το όνειρό μου είναι να πάρει ο λαός τα μέσα παραγωγής», είπε η Μελίνα

First Dates

Επικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν το νέο επεισόδιο του First Dates, απ’ τη συχνότητα του Star το βράδυ της Δευτέρας, με ένα απ’ τα ζευγάρια να δίνει απίστευτο σόου και να μιλάει για ποίηση αλλά και επανάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζεν υποδέχθηκε τον Μάνο και τη Μελίνα, με  τους δυο τους να μας προϊδεάζουν απ’ την αρχή το τι θα δούμε, με τον παίκτη του παιχνιδιού να λέει «Ψάχνω έναν άνθρωπο που με μία έννοια θα μπορεί να δει πίσω από τις λέξεις, πίσω από τα νοήματα, πίσω από αυτά που κρύβει η σύστασή μας ας πούμε, αυτό μου αρέσει και με γοητεύει. Ψάχνω για μία εσωτερική επαφή».

Μάλιστα ο ίδιος όσο περίμενε το ραντεβού του έγραψε και ένα ποίημα με τον τίτλο «Αναμονή», ενώ όταν έφτασε η φοιτήτρια φιλοσοφικής στο τραπέζι ξεκίνησαν κουβέντα για τον Καρυωτάκη και την Πολυδούρη.

Τα καλά άρχισαν όμως όταν μίλησαν για τα όνειρα τους, με τη Μελίνα να λέει «Το όνειρό μου είναι να πάρει ο λαός τα μέσα παραγωγής», με την ίδια να αναφέρει αργότερα «Μία ένωση σουρεαλισμού, υπερρεαλισμού με δόσεις ρεαλισμού… θεωρώ ότι μετά από αυτό το ραντεβού αναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου σαν τον φοίνικα».

Τα παράδοξα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στη συνέχεια ο Μάνος είπε στη Μελίνα «έχεις αυτή την ενέργεια για ζωή που έχεις και πάντα θα σε οδηγεί στο φως», με την ίδια να του απαντάει «θα σε συμβούλευα να μη λες τέτοιες μ@@@@ς. Δεν χρειάζεται να τα φιλοσοφούμε όλα νομίζω»

Όπως καταλαβαίνετε δεύτερο ραντεβού δεν υπάρχει, αλλά εμάς μας αρκεί που υπήρξε πρώτο και το ζήσαμε όλοι μαζί.

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό