Το «σίριαλ» με τον Μάρκο Σεφερλή συνεχίζεται: Tώρα σατήρισε… παιδάκι με μαθησιακές δυσκολίες;

Ο συγγραφέας Sam Albatros περιέγραψε μια θλιβερή στιγμή στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή που θα προκαλέσει σίγουρα νέες αντιδράσεις

εκ_Σεφερλής

Μια ανάρτηση του συγγραφέα, Sam Albatros, (σ.σ του είχε ασκήσει έντονη κριτική για στάση του στο ΝΕΜΟ), ενδέχεται να προκαλέσει νέες αναταράξεις όσο αφορά το χιούμορ…που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στις παραστάσεις του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις περιγραφές και τα λεγόμενα  του συγγραφέα, που βρέθηκε σε παράσταση του κωμικού (;), ο Σεφερλής συνεχίζει να κάνει την σάτιρα του…και πέρα από την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Αυτή την φορά ο ηθοποιός ανέβασε στη σκηνή ένα παιδί που φαινόταν να έχει μαθησιακές δυσκολίες.

«Το παιδάκι απαντούσε με ναι/όχι σε ό,τι το ρωτούσε ο Σεφερλής, με αποτέλεσμα ο Σεφερλής να του κάνει όλο και περισσότερες ναι/όχι ερωτήσεις με μεγάλη ταχύτητα, μεγεθύνοντας έτσι τις δυσκολίες επικοινωνίας του παιδιού, για να γελάει ο κόσμος», αναφέρει σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Το σεφερλιακό «αστείο» δεν τελειώνει εδώ, καθώς «το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν το παιδάκι είπε «θέλω να γίνω δάσκαλος ζωγραφικής / μου αρέσει να ζωγραφίζω μνημνεία» «μνημΝεία;» απάντησε ο Σεφερλής. «ναι, μνημΝεία» επανέλαβε το παιδάκι. (το «μνημΝεία» αναφέρθηκε έπειτα σε πολλά σημεία της παράστασης ως running joke)».

«Το πιο θλιβερό ήταν ότι στο τέλος, όταν το παιδάκι ρώτησε το κοινό “περάσατε καλά με εμένα;” όλο το θέατρο σύσσωμο χειροκρότησε, ίσως από τύψεις που γελούσαν εις βάρος του», περιέγραψε το Sam Albatros, μεταδίδοντας τη θλιβερή εικόνα.

Μάλιστα, όταν αργότερα ανέβηκε στη σκηνή άλλο παιδάκι, χωρίς δυσκολίες στην επικοινωνία, ο Σεφερλής φάνηκε να έχει μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και άλλη μεταχείριση. «Είχε μια πολύ διαφορετική σωματική άνεση μαζί του (το έπιανε, ήταν κοντά του) και δε σφίχτηκε κανενός το στομάχι».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Eιδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στην Αμαλιάδα με τρία νεκρά βρέφη (video)

«Κυνηγοί παιδόφιλων» έστησαν παγίδα και ξυλοκόπησαν αστυνομικό: «Με 15χρονη ρε;»

H Χεζμπολάχ «τρύπησε» το Iron Dome του Ισραήλ –Στόχος η πρωθυπουργική κατοικία

Η δημοσιογράφος Μαρία Ψαρρά «ξεμπροστιάζει» Αυτιά – Οικονόμου για τις τιμές και τους μισθούς στο Βέλγιο: «Tην επόμενη πάμε μαζί για ψώνια!»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Στέλιος Πισής: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Κύπριος συνθέτης – Η σπάνια ασθένεια που τον κατέβαλε

Στέλιος Πισής: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Κύπριος συνθέτης – Η σπάνια ασθένεια που τον κατέβαλε

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών άφησε ο πολυαγαπημένος Κύπριος συνθέτης Στέλιος Πισής,…

Συναγερμός για νέες φονικές πλημμύρες μέσα στους επόμενους μήνες – Οι ανησυχητικές καταγραφές του Meteo

Συναγερμός για νέες φονικές πλημμύρες μέσα στους επόμενους μήνες – Οι ανησυχητικές καταγραφές του Meteo

Τα αποτελέσματα της έρευνας, σημειώνει η επιστημονική ομάδα του Meteo, «υπογραμμίζουν τη σημασία της ετοιμότητας,…