Το συγκινητικό αντίο των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ στον εικονολήπτη Σάββα Αϊδινίδη που πέθανε ξαφνικά εν ώρα εργασίας (video)

Ο εικονολήπτης «έφυγε» τόσο ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, φίλους και συνεργάτες.

sabbas aidinidis 1

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του εικονολήπτη του ΣΚΑΪ, Σάββα Αϊδινίδη, εν ώρα εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο εικονολήπτης πέθανε αιφνίδια και οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να το πιστέψουν από την στιγμή που το έμαθαν. Μάλιστα, τον αποχαιρέτησαν τόσο μέσω social media όσο και από τον «αέρα» των εκπομπών.

 

Πέθανε πάνω στην βάρδια του ο εικονολήπτης του ΣΚΑΙ Σάββας Αϊδινίδης

Στην εκπομπή του καναλιού «Πρώτη Εικόνα» προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο ο σταθμός και οι συνάδελφοί του αποχαιρετούν τον εικονολήπτη.

«Καλή εβδομάδα. Λίγα πλάνα και λίγη μουσική για τον δικό μας άνθρωπο, τον Σάββα Αϊδινίδη που έφυγε την ώρα της βάρδιάς του από ανακοπή. Ένας άνθρωπος χαμογελαστός, ακούραστος, πάντοτε στα μεγάλα γεγονότα, σε εμπόλεμες ζώνες… Δεν είμαστε μόνο εμείς μπροστά από τις κάμερες… Ένα χαμογελαστό παιδί και πατέρας δύο παιδιών. Κουράγιο στην οικογένειά του γιατί έχει να ανέβει μεγάλο Γογλοθά», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Παυλόπουλος.

 

Και η Μάρω Καρούση είπε με τη σειρά της: «Ένας πραγματικά εξαιρετικός επαγγελματίας, πιο πολύ απ΄όλα όμως ένας φανταστικός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο, με την καλή κουβέντα.

Πάρα πολύ νέος, έφυγε ξαφνικά το Σάββατο.

Δεν μπορούμε κι εμείς ακόμα να το πιστέψουμε, σας ζητάμε συγνώμη. Ένας πολύ δικός μας άνθρωπος, στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Γύρισε τώρα από τον πόλεμο στη Γάζα».

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι