Newsroom

Newsroom

Τo Twitter κλείνει τα γραφεία του

Tο Twitter ανακοίνωσε στους υπαλλήλους ότι τα κτίρια γραφείων της εταιρείας θα κλείσουν προσωρινά, με άμεση ισχύ.

ELON MUSK REUTERS

Σύμφωνα με το BBC, δεν δόθηκε επίσημη αιτιολογία για την απόφαση αυτή. Η ανακοίνωση έρχεται εν μέσω αναφορών ότι μεγάλος αριθμός προσωπικού παραιτήθηκε αφού ο νέος ιδιοκτήτης Ίλον Μασκ τους κάλεσε να ετοιμαστούν για  δουλειά «πολλών ωρών σε υψηλή ένταση» ή να φύγουν.

Το μήνυμα συνέχιζε λέγοντας: «Συνεχίστε να συμμορφώνεστε με την πολιτική της εταιρείας, αποφεύγοντας να συζητάτε εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Τύπο ή αλλού».

Στο ίδιο μήνυμα, ο νέος ιδιοκτήτης του διάσημου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Έλον Μασκ, έγραψε,

‘”Παρακαλούμε να συνεχίσετε να συμμορφώνεστε με την πολιτική της εταιρείας, αποφεύγοντας να συζητάτε εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον Τύπο ή αλλού”.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά το περίφημο #RIPTwitter, το οποίο συνεχίζει να τρεντάρει με πάνω από 1 εκατ. αναρτήσεις και κάνει λόγο για το επικείμενο τέλος της πλατφόρμας, αφού οι παραιτήσεις εκατοντάδων υπαλλήλων της, που προστέθηκαν στις χιλιάδες πρόσφατες απολύσεις, έχουν προκαλέσει το απόλυτο χάος.

Χιλιάδες χρήστες του Twitter φαίνεται πως στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων που προτίμησαν τον δρόμο της παραίτησης από εκείνον της εξοντωτικής εργασίας που ζητούσε ο Μασκ, απαντώντας στις αναρτήσεις του μεγαλοεπιχειρηματία και ζητώντας την “απελευθέρωση της πλατφόρμας”.

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…