Τόσο σίγουρος είναι για την αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης που φοβάται τους αναποφάσιστους

Τόσο σίγουρος είναι για την αυτοδυναμία της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δεν αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία της διεξαγωγής τους, ενώ ζητάει από τα στελέχη του να πείσουν τους αναποφάσιστους μπας και μαζέψει κανένα ψήφο!

mitsotakis peristeri

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς να αποκαλύψει τον χρόνο των εκλογών, λέγοντας ότι «δεν θα αργήσουν και πολύ» μίλησε νωρίς το βράδυ της Τρίτης σε κομματική εκδήλωση στο Περιστέρι. Ο πρωθυπουργός που μέχρι και σήμερα όπου σταθεί και όπου βρεθεί (μαζί και τα στελέχη του) διατυμπανίζει ότι η ΝΔ θα είναι πρώτη και με αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, ζήτάει από τα στελέχη της Ν.Δ. να πείσουν τους αναποφάσιστους και να φέρουν νικηφόρο αποτέλεσμα για το κόμμα στην περιφέρεια της Δυτικής Αθήνας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρέμει στην ιδέα ότι οι αναποφάσιστοί σχεδόν κλείνουν το μάτι προς τα αριστερά (σύμφωνα με δημοσκοπήσεις) και σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι –δεν θα σας πω ακριβώς πότε θα γίνουν οι εκλογές, δεν θα αργήσουν και πολύ, όμως- αυτό το οποίο μπορώ να σας πω, όμως, είναι ότι η πρώτη μας μεγάλη συγκέντρωση με το που θα ανακοινωθούν οι εκλογές θα ξεκινήσουμε από εδώ, από τη Δυτική Αθήνα» σημείωσε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να σας ζητήσω από καρδιάς -ως έμπειρα κομματικά στελέχη, μαζί έχουμε δώσει πολλούς αγώνες σε καλές και σε δύσκολες στιγμές- θέλω να σας ζητήσω να κάνουμε όλες και όλοι μία μεγάλη προσπάθεια, να κινητοποιηθούμε σε τοπικό επίπεδο, να βρούμε εκείνους τους συμπολίτες μας οι οποίοι εξακολουθούν, σήμερα, να είναι αναποφάσιστοι, να τους εξηγήσουμε με απλά λόγια ποια είναι τα διλήμματα των εκλογών, τι είναι αυτά που έχουμε πετύχει»

«Θα λέμε πάντα την αλήθεια» (μπας  και το πιστέψει και ο ίδιος …)

O Kυριάκος Μητσοτάκης, δεν παρέλειψε να κάνει μια ακόμη προσπάθεια να ξαναστήσει το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο λέγοντας : «Είμαστε κοντά στους πολίτες. Θα συνεχίσουμε. Θα λέμε πάντα την αλήθεια. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι Έλληνες πολίτες θα σταθούν με κρίση μπροστά στη μεγάλη πολιτική απόφαση των επερχόμενων εκλογών και θα απαντήσουν στο κεντρικό δίλημμα των εκλογών: «Δεν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε πίσω, η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά»».

 

Τίνα Αλεξανδρή: Το συγκινητικό αντίο του θείου της, Τέρενς Κουίκ – «Νιώθω συντριβή»

Τίνα Αλεξανδρή: Το συγκινητικό αντίο του θείου της, Τέρενς Κουίκ – «Νιώθω συντριβή»

«Είχε τεράστια αποθέματα δύναμης η πάντα χαμογελαστή ανιψιά μου ακόμα και στα δύσκολα», ανέφερε ο…

Γαλαζοαίματοι, βασιλική οικογένεια και… Μαρέβα στην κηδεία του πρίγκιπα Μιχαήλ (photos)

Γαλαζοαίματοι, βασιλική οικογένεια και… Μαρέβα στην κηδεία του πρίγκιπα Μιχαήλ (photos)

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στάθηκε στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας

Μοχάμεντ Ντέιφ: Ποιος είναι ο «εγκέφαλος» που το Ισραήλ ανακοίνωσε επίσημα πως είναι νεκρός

Μοχάμεντ Ντέιφ: Ποιος είναι ο «εγκέφαλος» που το Ισραήλ ανακοίνωσε επίσημα πως είναι νεκρός

Για δεκαετίες βρισκόταν στην κορυφή της λίστας του Ισραήλ με τα πλέον καταζητούμενα πρόσωπα και…