Tους κάνει πλάκα ο Πορτοσάλτε: Κερνάει καφέ στο Κολωνάκι αν υπουργός φύγει λόγω… ομόφυλων ζευγαριών (video)

Μέχρι και ο Πορτοσάλτε «γελάει» με το μπάχαλο στη Νέα Δημοκρατία για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πορτοσάλτε

Το νομοσχέδιο που λέει πως θα φέρει η κυβέρνηση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση και έχει δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας καθώς είναι δύσκολο για τους υπέρμαχους των απαρχαιωμένων αντιλήψεων να δεχθούν ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα.

Την ίδια στιγμή δεν είναι εύκολο ούτε για το Βορίδη, ούτε για τον Σαμαρά, ούτε για τον Πλεύρη να εξηγήσουν στους ψηφοφόρους τους πως θα υπερασπιστούν ένα νομοσχέδιο που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν.

Εδώ έρχεται ο Άρης Πορτοσάλτε για να απαντήσει πως δεν πειράζει που ένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης δεν θα ψηφιστεί από σύσσωμο το κόμμα και τους υπουργούς, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν τίθεται θέμα ως προς την ιδεολογική κατεύθυνση της ΝΔ.

Μάλιστα σε ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου «Γιατί υπάρχουν ακόμα κορυφαίοι υπουργοί που λένε ας χάσω την καρέκλα αρκεί να είμαι έντιμος;», o Πορτοσάλτε απάντησε «Ποιος θα χάσει την καρέκλα να δω τον ή την που θα πούνε δίνω το χαρτοφυλάκιο».

«Μην το βάζεις το στοίχημα, το βάζεις;», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά «Ότι ένα καφέ θα τον πιούμε, εγώ μέχρι εκεί φθάνω».

Εκεί εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος πρότεινε το «Da capo» στο Κολωνάκι ενώ όπως είπε «και σαντουιτσάκι έχει ένα ωραίο εκεί».

«Το επόμενο πρωί θα χειροκροτήσω τον υπουργό που θα αφήσει το χαρτοφυλάκιο του για το γάμο των ομοφύλων ζευγαριών και θα πει φεύγω, να τον δω ή να την δω, χειροκροτώ από τώρα», ανέφερε στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε μην πιστεύοντας ότι υπάρχει περίπτωση ένας υπουργός να αφήσει τη θέση του για αυτό το ζήτημα.

Πλάκα πλάκα ίσως είναι και η πρώτη φορά που μπορεί να έχει και δίκιο γιατί στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουμε δει και πολλούς να παραιτούνται για «τα πιστεύω» τους, όποια και αν είναι αυτά, αλλά συνήθως συμβιβάζονται και με ένα επικοινωνιακό παιχνίδι προχωράνε παρακάτω.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 5:00 και μετά

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι