Newsroom

Newsroom

Τραγωδία στην Ινδία: Νεκρός από κατάρρευση οροφής στο διεθνές αεροδρόμιο του Νέου Δελχί

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι άνεμοι προκάλεσαν την κατάρρευση της οροφής στο κεντρικό αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας

AP24180170718264

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την κατάρρευση οροφής στο διεθνές αεροδρόμιο του Νέου Δελχί, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NDTV.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι άνεμοι προκάλεσαν σήμερα την κατάρρευση μιας οροφής στο κεντρικό αεροδρόμιο της ινδικής πρωτεύουσας, Νέο Δελχί, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, με τις αρχές να ακυρώνουν πτήσεις από έναν τερματικό σταθμό, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, αλλά κι αναφορές των ΜΜΕ, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

AP24180170737596

Ένα τμήμα του θόλου κατέρρευσε στο τμήμα των αναχωρήσεων στο τερματικό 1 του αεροδρομίου στο Νέο Δελχί στις πέντε το πρωί (τοπική ώρα), όπως ανέφερε μία ανακοίνωση του αεροδρομίου που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ.

“Έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης εργάζεται για την παροχή όλης της απαραίτητης βοήθειας, αλλά και ιατρικής συνδρομής σε αυτούς που την έχουν ανάγκη”, ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Λύτρας: Στο «φως» η γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε τη σύζυγό του την βραδιά της βιαιοπραγίας σε βάρος της (video)

litras 2

Λύτρας: Στο «φως» η γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε τη σύζυγό του την βραδιά της βιαιοπραγίας σε βάρος της (video)

Πρόκειται για την γνωμάτευση του γιατρού ιδιωτικού κέντρου που εξέτασε την 37χρονη σύζυγο του ποινικολόγου…