"Τροπικό" θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο

Το Σάββατο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο.

5b41942b1dc524ba398b458f 1

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, έως 3 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα θα στραφούν σε νοτιάδες, εντάσεως μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα φυσούν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται καλός καιρός. Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3-4 και τοπικά έως μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, η ελάχιστη τιμή της θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη)

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 19 και 29 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αστυνομικός απειλούσε τα παιδιά του ότι θα τα κλείσει σε ίδρυμα – Καταδικάστηκε σε οχτάμηνη φυλάκιση

Αστυνομικός απειλούσε τα παιδιά του ότι θα τα κλείσει σε ίδρυμα – Καταδικάστηκε σε οχτάμηνη φυλάκιση

«Τα παιδιά κλαίγανε και με αγκάλιαζαν. Η παθούσα τρόμαξε με αυτά που άκουσε», κατέθεσε μάρτυρας, που…

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: H τεχνολογία αναλύει πως η σφαίρα δεν τον πέτυχε για ένα εκατοστό (video)

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: H τεχνολογία αναλύει πως η σφαίρα δεν τον πέτυχε για ένα εκατοστό (video)

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται λεπτομερώς πως ο Ντόναλντ Τραμπ «απέφυγε» τη…

Μαρίνα Σάττι: Συγκλονίζει το νέο music video της για τους πρόσφυγες που πνίγηκαν στη Μεσόγειο

Μαρίνα Σάττι: Συγκλονίζει το νέο music video της για τους πρόσφυγες που πνίγηκαν στη Μεσόγειο

Η Μαρίνα Σάττι απέδειξε για ακόμα μια φορά πως δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση μουσικού…

Ξέσπασμα Σπανούλη προς στους παίκτες: «Αυτή η φανέλα που φοράνε τους αξίζει – Πρέπει να ντρέπεστε» (video)

Ξέσπασμα Σπανούλη προς στους παίκτες: «Αυτή η φανέλα που φοράνε τους αξίζει – Πρέπει να ντρέπεστε» (video)

Η απόδοση των διεθνών δεν άφησε καθόλου ευχαριστημένο το Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τους τα…