Newsroom

Newsroom

Τσίπρας: "Είμαστε ο συναγερμός που θα ξυπνήσει την Ευρώπη"

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο συναγερμός που θα ξυπνήσει από τον λήθαργο εκείνους που κρατάνε το τιμόνι της Ευρώπης επεσήμανε μεταξύ…

2219841

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο συναγερμός που θα ξυπνήσει από τον λήθαργο εκείνους που κρατάνε το τιμόνι της Ευρώπης επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο Βρετανικό Channel 4, όπου τόνισε επίσης ότι: «Εμείς δεν κρατάμε μια χειροβομβίδα για τους Ευρωπαίους πολίτες, αλλά μια πυξίδα, μια πυξίδα για να αλλάξει η Ευρώπη πορεία».
Ως προς το ζήτημα του χρέους για το οποίο θεωρεί ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί ως κοινό ευρωπαϊκό πρόβλημα και την διαπραγμάτευσης σχετικά με αυτό, δήλωσε πως: «Φυσικά και θα διαπραγματευτούμε με τους εταίρους μας, με όλους τους εταίρους μας ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί αυτό το κοινό ευρωπαϊκό πρόβλημα του μη βιώσιμου ελληνικού χρέους».
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε επίσης πως το σημαντικό είναι να σωθεί το κοινό ευρωπαϊκό σπίτι, ο λαός και η κοινωνία και αυτό δεν προϋποθέτει την τυφλή υπακοή και εφαρμογή οικονομικών στρατηγικών όταν αυτές είναι λάθος.

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

αστυνομια

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Με μεγάλη απογοήτευση ακούσαμε…