Newsroom

Newsroom

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ζητήθηκε επίσπευση των τοξικολογικών του εξετάσεων

Mέσα στις επόμενες 15 με 20 μέρες το πιθανότερο, θα υπάρχει μια πρώτη εικόνα από τις τοξικολογικές εξετάσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ και λίγο αργότερα τα αποτέλεσμα των ιστολογικών

Μπάλντοκ

Την επίσπευση του αποτελέσματος των τοξικολογικών αλλά και των ιστολογικών εξετάσεών του Τζορτζ Μπάλντοκ, ζήτησαν οι αρχές από την ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το αίτημα επίσπευση των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου έρχεται για την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να σταματήσει να υπάρχει οποιοδήποτε θολό σημείο ή σενάριο για το τι έχει συμβεί και τρίτον για να κλείσει ο φάκελος καθώς δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Star. Έτσι αναμένεται μέσα στις επόμενες 15 με 20 μέρες να υπάρχει μια πρώτη εικόνα από τις τοξικολογικές και λίγο αργότερα τα αποτέλεσμα των ιστολογικών.

Οι ιστολογικές κρίνονται και οι πιο σημαντικές και ειδικά η εξέταση στην καρδιά. Είναι ένα ζωτικό όργανο που συνήθως κρύβει τις περισσότερες απαντήσεις. Όπως τι συνεβη χρονολογικά εκείνο το βράδυ κι αν υπάρχει κάποιο παθολογικό αίτιο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροτομής -που επιβεβαίωσε και την αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή, στην πρώτη αυτοψία που έγινε το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού- ο Τζορτζ Μπάλντοκ πέθανε από πνιγμό.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δεληβοριάς: Δέχεται επίθεση για το τραγούδι που έγραψε για τα Τέμπη – Ο Στάθης Καλύβας και τα δεξιά τρολ

Μάνεσης: Το επικό άδειασμα από τον Δήμαρχο Πάφου για τις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες που τελικά ήταν… δημόσιες (video)

Καιρός: Έρχεται κύμα ψύχους στο τέλος του μήνα – Μηδέν βαθμούς Κελσίου θα δείξει ο υδράργυρος

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Κώστας Λαγουβάρδος: «Κοίτα…η πλάση έχει κοκκινίσει. ‘Άλλος ήλιος έχει βγει σ’ άλλη θάλασσα άλλη γη…»

pedeli meteo

Κώστας Λαγουβάρδος: «Κοίτα…η πλάση έχει κοκκινίσει. ‘Άλλος ήλιος έχει βγει σ’ άλλη θάλασσα άλλη γη…»

Φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα από την Πεντέλη που δημοσίευσε ο διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου,…