Τζούλια Νόβα για φωτιές: «Νιώθω οργή για όλους εκείνους που απείχαν, απλά δεν νοιάζονταν»

Η παρουσιάστρια έκανε ωστόσο και κάποια σχόλια τα οποία από κάποιος χρήστες θεωρήθηκαν το λιγότερο ''άστοχα" καθώς φέρεται να μην έχει κάνει -σύμφωνα τουλάχιστον με τους ίδιους- σωστή εκτίμηση της κατάστασης.

nova 1

Την απελπιστική κατάσταση που επικράτησε με τις φωτιές σχολίασε με τη σειρά της και η Τζούλια Νόβα, μέσα από μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα βίντεο με τις προσπάθειες πυροσβεστών και εθελοντών στην άνιση μάχη τους με τις πυρκαγίες.

Στο βίντεο φαίνονται πλάνα από τη τεράστια φωτιά που έκαψε τη βορειοανατολική Αττική και οι προσπάθειες εθελοντών και πυροσβεστών να σβήσουν το μέτωπο τις νυχτερινές ώρες.

Η παρουσιάστρια έκανε ωστόσο και κάποια σχόλια τα οποία από κάποιος χρήστες θεωρήθηκαν το λιγότερο ”άστοχα” καθώς φέρεται να μην έχει κάνει -σύμφωνα τουλάχιστον με τους ίδιους- σωστή εκτίμηση της κατάστασης.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα του βίντεο, η Τζούλια Νόβα έγραψε πόσο θυμωμένη είναι με κάποιους πυροσβέστες που καθόντουσαν σε απόμακρα σημεία από το μέτωπο και δεν βοηθούσαν στην κατάσβεση της φωτιάς.

«Οι εικόνες από την πυρκαγιά δεν λένε να ξεθωριάσουν και ο θυμός όλο και φουντώνει πιο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.Δυο ημέρες πέρασαν και οι εικόνες απο την πυρκαγιά δεν λένε να ξεθωριάσουν και ο θυμός όλο και φουντώνει πιο πολυ .

Ακολουθεί η ανάρτηση της:

“Έλεγα να μην ανεβάσω κάποιες στιγμές που ζήσαμε προχθές στην πυρκαγιά αλλά νιώθω τόσο θυμό που δεν κρατήθηκα .
Καθέ φορά όταν κλείνω τα μάτια μου βλέπω τους εθελοντές και ΜΟΝΟ με Κίνδυνο τη ζωή τους να παλεύουν με τις φωτιές για να προστατέψουν ανθρώπους , ζώα και ξένες περιουσίες και απο την άλλη εκείνους που έπρεπε να είναι στην θέση τους ή έστω δίπλα τους να ειναι στοιβαγμένοι σε απόμακρα σημεία μακριά απο την φωτιά και απλός να βγάζουν φωτογραφίες . Δεν κατονομάζω το σώμα γιατί σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που να κάνουν την δουλειά τους αλλά απο αυτά που είδα με τα μάτια μου στην φετινή φωτιά με κάνει να νιώθω άπειρη οργή για όλους εκείνους που απλά απείχαν , απλά δεν νοιάζονταν ! Και απο την άλλη νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη προς τους εθελοντές που με τόσο θάρρος πάλεψαν και παλεύουν με τις φλόγες για όλους εκείνους που τους έχουν ανάγκη . Μπράβο παιδιά και μακάρι όλος ο κόσμος να μπορέσει να παραδειγματιστεί απο εσάς γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά ! Όσο είμαστε μια γροθιά τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει ούτε πόλεμος ούτε η χειρότερη φωτιά 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽”

Χαλκιδική: Συνελήφθη η ομαδάρχισσα της κατασκήνωσης για τον θάνατο του 8χρονου κοριτσιού στην πισίνα

Χαλκιδική: Συνελήφθη η ομαδάρχισσα της κατασκήνωσης για τον θάνατο του 8χρονου κοριτσιού στην πισίνα

Η ομαδάρχισσα συνελήφθη με βάση το Άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα που αφορά το αδίκημα…

Χαλκιδική: Πώς έγινε η τραγωδία με το κοριτσάκι – Τα τρία πρόσωπα “κλειδιά” που καταθέτουν

Χαλκιδική: Πώς έγινε η τραγωδία με το κοριτσάκι – Τα τρία πρόσωπα “κλειδιά” που καταθέτουν

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις ακριβείς συνθήκες θανάτου.