Newsroom

Newsroom

Viral η Τζόρτζια Μελόνι για όλους τους λάθος λόγους – Οι αγενείς γκριμάτσες της στη σύνοδο του ΝΑΤΟ (Video)

Το στιγμιότυπο κατέγραψαν οι κάμερες και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral.

449953213 2488484751338587 2152786964889985680 n

Viral για όλους τους λάθος λόγους έγινε η Tζόρτζια Μελόνι, καθώς ο φακός την κατέγραψε πολλές φορές να κάνει γκριμάτσες που προδίδουν τις σκέψεις – και την αγένειά της, ενώ παρευρισκόταν σε σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον.

Η Μελόνι, συνομιλώντας με άλλους ηγέτες, φάνηκε να ρολάρει τα μάτια της, καθώς αναφερόταν στην καθυστέρηση του Τζο Μπάιντεν. Το στιγμιότυπο κατέγραψαν οι κάμερες και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που η ακροδεξιά πρωθυπουργός της Ιταλίας καταγράφεται να κάνει γκριμάτσες δημοσίως και να εκφράζει με αυτόν τον τρόπο – άγνωστο αν γίνεται ηθελημένα ή όχι – τις σκέψεις της. Πριν από περίπου έναν μήνα, είχε γίνει viral η ματιά της προς τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, κατά τις εργασίες της Συνόδου των G7.

Η Μελόνι επίσης δεν φαίνεται να απολαμβάνει την εγγύτητα με ομολόγους της καθώς τόσο στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ χθες με τον Τζο Μπάιντεν, όσο και παλαιότερα με τον Ρίσι Σούνακ, φαίνεται σε στιγμιότυπα να λυγίζει προς τα πίσω το σώμα της όσο μπορεί για να τους αποφύγει.

Πολλοί είναι πλέον εκείνοι που πιστεύουν πως οι γκριμάτσες της Μελόνι δεν είναι παρά ένας τρόπος για να παραμένει στην επικαιρότητα και να «παίζει» στο διαδίκτυο, καθώς σε κάθε της εμφάνιση προκύπτει μια τέτοια, αγενής έκφραση προς τους συνομιλητές της.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι