Βόλος: Συνταξιούχος ζει σε κοτέτσι για να μην έχει επαφή με τη γυναίκα και την κόρη του

«Θα σας κάψω, θα σας θάψω» - Τι καταγγέλλει η σύζυγός του

kotetsi 696x522 1

Οικογενειακές ιστορίες για … αγρίους μέσα στον Βόλο. Συνταξιούχος ζει μέσα σε παράγκα- κοτέτσι, στο ίδιο οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του για να μην έρχεται σε επαφή με την σύζυγο και την κόρη του.

Χθες, σύμφωνα με το gegonota.news, ο συνταξιούχος δικάστηκε στο Αυτόφωρο γιατί τις απείλησε επειδή του απαγόρευσαν να αφήνει την πόρτα από το κοτέτσι ανοιχτή με αποτέλεσμα οι κότες να λερώνουν με κουτσουλιές τις σκάλες του σπιτιού.

Η κόρη του κατηγορούμενου τον συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς και του είπε να είναι προσεκτικός με τι κότες γιατί λερώνουν το σπίτι. Ο συνταξιούχος που ζει επτά μήνες με τις κότες και χωρίς ρεύμα, προσβλήθηκε και όταν γύρισε πήγε στο σπίτι και ακολούθησε μεγάλος καυγάς. Απείλησε την ίδια και τη μητέρα της …«θα σας κάψω, θα σας θάψω». Κλήθηκε η αστυνομία και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της συζύγου και της κόρης του.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι από τις 27 Φεβρουαρίου, έχει φύγει από το σπίτι και μένει στο κοτέτσι, αλλά εξακολουθεί να την χτυπά και την απειλεί, παρότι είναι εγχειρισμένη.

Ο γιός του συνταξιούχου υπερασπίστηκε τον πατέρα του λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να μην μένει στο ίδιο σπίτι μαζί τους , αλλά όλες οι φασαρίες γίνονται επειδή δεν τους δίνει χρήματα. Περιέγραψε ένα πολύχρονο σκηνικό εντάσεων με την αστυνομία να καλείται σε σταθερή βάση, ενώ ο ίδιος σε ηλικία 5 ετών πυροβόλησε με όπλο τον πατέρα του κατά λάθος.

Ο συνταξιούχος αρνήθηκε κάθε κατηγορία , δήλωσε πως είναι θύμα της συζύγου και της κόρης του και αρνήθηκε ότι είναι αλκοολικός, όπως τον κατηγορούν. Καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρέπει να μετοικήσει από το οικόπεδο όπου βρίσκεται, ενώ του απαγορεύτηκε η προσέγγιση της συζύγου και της κόρης σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Η δήμαρχος Τήλου απάντησε σε τουρίστρια που ζήτησε να πετάξουν πρόσφυγες στη θάλασσα: «Αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς» (video)

Η δήμαρχος Τήλου απάντησε σε τουρίστρια που ζήτησε να πετάξουν πρόσφυγες στη θάλασσα: «Αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς» (video)

Στην ρατσιστική επίθεση τουρίστριας που βρέθηκε στην Τήλο απάντησε η δήμαρχος του νησιού Μαρία Καμμά

Απίστευτο επεισόδιο σε πτήση προς Κω: Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου (video)

Απίστευτο επεισόδιο σε πτήση προς Κω: Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου (video)

Ο επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου ενώ βρισκόταν στον αέρα