Βόμβα Βελλή: "Ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες που ευνοούνται από τις διαιτησίες"

[…]

vellis

Με σκληρά λόγια μίλησε ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, στην τηλεοπτική “Δίκη” της Δευτέρας, τόσο για την ΕΠΟ, όσο και για ομάδες της Super League, μερικές εκ των οποίων χαρακτήρισε παραρτήματα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, δείχνοντας εμφανώς εκνευρισμένος από τα αποτελέσματα ορισμένων αγώνων δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμη και για κανονισμένα ματς, ενώ εξαπέλυσε ευθείες βολές εναντίον του Πλατανιά.

Ερωτηθείς για το αν θα κινδυνεύσει η Καλλονή με υποβιβασμό, απάντησε: “Η Καλλονή θα έχει άλλες άκρες”, ενώ συμπλήρωσε: “όσων οι ομάδες δεν χρωστάνε, δεν έχουν πλαστές ενημερότητες, δεν τους κρατάει από τα… ούμπαλα η ΕΠΟ, θέλουν να τις διώξουν. Δεν μπορούν να τους πιέσουν. Όλες οι ομάδες που είναι παραρτήματα του μεγάλου, κανονίζονται και φτιάχνονται”.

Ερωτηθείς για το ποια ομάδα εννοεί ο κ. Βελλής απάντησε: “Ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες στο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες ευνοούνται από διαιτησίες. Ο Πλατανιάς είναι συμπαθής ομάδα αγωνιστικά, είναι μετά τον Ολυμπιακό σε κίτρινες, σε αποβολές αντιπάλων κτλ. Αυτές οι ομάδες έχουν άλλη μεταχείριση. Συνεννοούνται και η μια βοηθάει την άλλη. Καλά τα είπε ο κύριος Κωστούλας. Δεν έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς. Η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα για να μην πω ότι βολεύεται. Ο κύριος Μώραλης θέλει αποδείξεις λες και είμαστε περίπτερο”.

Όσο για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, τόνισε: “ο κύριος Σαρρής έδειξε άσχετος με το αντικείμενο. Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έδειξε πως δεν διοικεί αυτός ο άνθρωπος”.

 

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.