Βορίδης: «Έχω ιστορική σχέση με τo κόμμα της Λεπέν, ο πρώην αντιπρόεδρος είναι κουμπάρος μου» (video)

Για τη σχέση του με το κόμμα της Μαρίν Λεπέν μίλησε ο Μάκης Βορίδης

Βορίδης 0

Στο Action 24 μίλησε νωρίτερα το πρωί ο Μάκης Βορίδης, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ άλλων να σχολιάζει και τα αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία.

Ο ίδιος μάλιστα δεν παρέλειψε να πει και για την… ιστορική, όπως τη χαρακτήρισε, σχέση που έχει με την ακροδεξιά της Γαλλίας, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον κουμπάρο του ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος στο κίνημα της Λεπέν.

Πιο αναλυτικά ο Μάκης Βορίδης είπε: «Κουμπάρος μου είναι ο Καρλ Λανγκ, που ήταν αντιπρόεδρος του τότε γαλλικού Front National, του Ζαν Μαρί Λεπέν. Τώρα έχει αποστρατευτεί πολιτικά. Είναι φίλος μου, είναι κουμπάρος μου, ήταν αντιπρόεδρος.

Εγώ αυτό που θέλω να δω είναι πως θα διαμορφωθεί την επόμενη μέρα το τοπίο. Πράγματι υπάρχει μία ανησυχία, διότι αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πως θα πολιτευτεί η Λεπέν. Αυτή η ανησυχία υπήρχε και με τη Μελόνι. Απεδείχθη ότι δεν έγινε κάτι κοσμογονικό. Κάπως περπατάνε τα πράγματα στην Ιταλία. Το σίγουρο είναι ότι μπαίνουμε σε μία περίπλοκη πολιτική κατάσταση».

Ειδήσεις σήμερα:

Η… επέλαση των κατσαρίδων στη Λάρισα: Το τρομακτικό θέαμα σε αυλή σπιτιού (video)

Power of Love: Σάλος με μισογύνη παίκτη-«Η θέση της γυναίκας είναι μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της» (video)

«Ελλάς το μεγαλείο σου»: Απίστευτο βίντεο από τη Ζάκυνθο-Γινόταν πανηγύρι ενώ το νησί καιγόταν

Αιολικά πάρκα – Όταν η «πράσινη» μετάβαση γίνεται άλλοθι για την καταστροφή του αυθεντικού πράσινου της φύσης