Βόζεμπεργκ μετά τις σφοδρές αντιδράσεις: «Συγγνώμη Μίλτο, τεχνικό λάθος», λέει για το χρυσό καπέλωμα στον Τεντόγλου

Η γαλάζια ευρωβουλευτής ισχυρίστηκε ότι στην πρώτη εικόνα είχαν μπει τα στοιχεία της…λόγω τεχνικού λάθους (!)

vozemberg

Στον απόηχο της θύελλας αντιδράσεων που ξέσπασε μετά την ανάρτηση της Ελίζα Βόζεμπεργκ, στην οποία συγχαίρεται τον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο, συνοδεύοντας τη φωτογραφία του με τα σήματα της ΝΔ και του ΕΛΚ, η γαλάζια ευρωβουλευτής έσπευσε να την κατεβάσει.

Λίγο αργότερα, προχώρησε μάλιστα σε νέα ανάρτηση ζητώντας δημόσια «συγγνώμη» από τον χρυσό Ολυμπιονίκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας πρωταθλητής του άλματος εις μήκος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου χθες (07/08) για να παραλάβει το μετάλλιο του από τον Σπύρο Καπράλο, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Διασυρμός της ΝΔ μετά τα συγχαρητήρια Βόζεμπεργκ σε Τεντόγλου: «Το σήμα της ΝΔ και του ΕΛΚ πού κολλάνε;» – Αντιδράσεις στο Twitter

Η ευρωβουλευτής δε δίστασε λοιπόν να δώσει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, «κοτσάροντας» στην ίδια φωτογραφία με το χρυσό μετάλλιο…το σήμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και του ΕΛΚ.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις η ανάρτηση κατέβηκε τόσο από το Twitter (X) όσο και από το Facebook. Ευτυχώς, για εμάς, το επίμαχο υλικό έχει «διασωθεί».

452501651 1702323113844548 8307287255937346539 n

H ευρωβουλευτής της ΝΔ επανήλθε στα social media αμέσως μετά, για να ζητήσει «συγγνώμη» δημόσια.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε νέο εικαστικό με τον 26χρονο Ολυμπιονίκη και το χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά χωρίς τα σήματα της ΝΔ και του ΕΛΚ και το όνομά της, ζητώντας συγγνώμη από τον Τεντόγλου. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι στην πρώτη εικόνα είχαν μπει τα στοιχεία της λόγω τεχνικού λάθους.

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η νέα ανάρτηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ

O Μίλτος Τεντόγλου Χρυσός Ολυμπιονίκης για ακόμα μια φορά!

Συνεχίζει να χαράσσει τη δική του αξιοθαύμαστη πορεία, γεμίζοντας όλους μας με εθνική υπερηφάνεια, φέρνοντας στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο για αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θερμά συγχαρητήρια, Μίλτο.

Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασυρμός της ΝΔ μετά τα συγχαρητήρια Βόζεμπεργκ σε Τεντόγλου: «Το σήμα της ΝΔ και του ΕΛΚ πού κολλάνε;» – Αντιδράσεις στο Twitter

Ένας άντρας, μα τι άντρας

Σπουδαία κίνηση από τη Μαρίνα Σάττι: Έβαλε στη συναυλία της παιδιά που δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν εισιτήριο (video)

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Πατρών – Πύργου: Διαμελίστηκε γυναίκα

Ξέφυγε ο Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια αγώνα στο Μόντρεαλ: «Να πας να γ…θεις» – Έβρισε κι έδιωξε τον πατέρα του (Video)

image 1 1

Ξέφυγε ο Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια αγώνα στο Μόντρεαλ: «Να πας να γ…θεις» – Έβρισε κι έδιωξε τον πατέρα του (Video)

Ενώ ο 25χρονος τενίστας είχε δεχθεί δύο μπρέικ από τον Νισικόρι, στράφηκε στο μέρος όπου…