Newsroom

Newsroom

VPRC: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με 29,5%

Πρωτιά σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία VPRC για λογαριασμό του rizopoulospost.com. Στα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης είναι…

kalpi

Πρωτιά σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία VPRC για λογαριασμό του rizopoulospost.com. Στα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης είναι η μεγάλη πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, από 14.5% του Ιούλιο του 2013 στο 8.5% τον Οκτώβριο του 2013, χωρίς ωστόσο η Νέα Δημοκρατία να καρπώνεται οφέλη από τις απώλειες που καταγράφει το ναζιστικό μόρφωμα. Η έρευνα της VPRC διενεργήθηκε σε ένα ρευστό πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον εξαιτίας των δικαστικών εξελίξεων που αφορούν στην υπόθεση της της Χρυσής Αυγής .

Συγκεκριμένα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (χωρίς άκυρο/λευκό και με αδιευκρίνιστη αποχή) τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

ΣΥΡΙΖΑ: 29,5% (28,5% τον Ιούλιο)

ΝΔ: 29% (28% τον Ιούλιο)

ΠΑΣΟΚ: 7% (7% τον Ιούλιο)

ΑΝΕΛ: 6% (5,5% τον Ιούλιο)

Χρυσή Αυγή: 8,5% (14,5% τον Ιούλιο)

ΔΗΜΑΡ: 4% (2,5% τον Ιούλιο)

ΚΚΕ: 7,5% (7,5%)

Αλλο Κόμμα επιλέγει το 8,5% (6,5%) των ερωτηθέντων.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 37% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,7%. «Άλλο Κόμμα» απάντησε το 2,1% και «Κανένα» το 15,5% των ερωτηθέντων. Εντυπωσιακό είναι ότι το 23,6% των ερωτηθέντων επιλέγει την απάντηση «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ».

Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε το διάστημα 25 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2013.

Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή ενόργανης που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού (video)

enorgani1

Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή ενόργανης που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού (video)

Έντονες αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει προκαλέσει η καταγγελία της 26χρονης πρωταθλήτριας…

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο φιάσκο στην τελετή έναρξης – Εξαφάνισαν τους σημαιφόρους της ελληνικής αποστολής!

ΕΛΛΑΔΑ Ολυμ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο φιάσκο στην τελετή έναρξης – Εξαφάνισαν τους σημαιφόρους της ελληνικής αποστολής!

Οι Γάλλοι διοργανωτές εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων