Newsroom

Newsroom

Βραζιλία: Ο δήμαρχος του Ρίο ντε Τζανέιρο έκανε τηλεδιάσκεψη από την τουαλέτα του

Η αμήχανη στιγμή που πρώην δήμαρχος «μπήκε» σε διαδικτυακό μίτινγκ από την τουαλέτα

ριο ντε

Μία ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή καταγράφηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, με πρώην δήμαρχο της πόλης, σύμφωνα με τη Daily Mail, να συμμετέχει στο μίτινγκ με κατεβασμένα τα παντελόνια και από την τουαλέτα.

Ο λόγος για τον Cesar Maia, 78 χρονών, τρεις φορές δήμαρχος του Ρίο ντε Τζανέιρο, ο οποίος ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής την προηγούμενη Τετάρτη (5/6).

Την ώρα που οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι βρίσκονταν στα γραφεία τους, ο Cesar Maia φάνηκε να είναι καθισμένος σε μία περίεργη στάση, η οποία παρέπεμπε –φυσικά– σε τουαλέτα.

Το βίντεο από το μίτινγκ στη Βραζιλία, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε σάλο, δείχνει τον Maia να είναι καθισμένος στην τουαλέτα, με κατεβασμένο το παντελόνι του.

Η κακώς τοποθετημένη κάμερα του φορητού υπολογιστή τον δείχνει να σκύβει προς τα εμπρός, με τα χέρια πάνω στα γυμνά του πόδια, όταν συνειδητοποίησε ξαφνικά πως έδειχνε περισσότερα «πράγματα» απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Μετά το αμήχανο πλάνο με τα γεννητικά του όργανα, ο πρώην δήμαρχος του Ρίο ντε Τζανέιρο αρπάζει τη συσκευή και φέρνει την κάμερα προς τα πίσω. Ωστόσο, η «ζημιά» είχε γίνει ήδη.

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι είχαν δει τα επίμαχα σημεία του Maia, με τον επικεφαλής της συνεδρίασης Pablo Mello, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα του συμβουλίου, μετά βίας να συγκρατεί τα γέλια του.

Στη συνέχεια, ζήτησε από τον πρώην δήμαρχο του Ρίο ντε Τζανέιρο: «Σύμβουλε Cesar Maia, σας ζητώ να κλείσετε την κάμερα, παρακαλώ». Εκείνος, μέσα στην αμηχανία του, απάντησε: «Φυσικά».

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

cats 108

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

palaistini epidayros

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιχειρεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα στη Γάζα και να… διδάξει πολιτισμό.