Newsroom

Newsroom

Βρήκαν και το σκούτερ της εκτέλεσης στο Ψυχικό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

σκουτερ ψυχικο

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό καθώς, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (06/07), οι αστυνομικές Αρχές έχουν στα χέρια τους και το μηχανάκι της εκτέλεσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Ieidiseis.  Πρόκειται για το μαύρο μηχανάκι το οποίο χρησιμοποίησε για την παρακολούθηση αλλά και την τέλεση της δολοφονίας στο Ψυχικό. Έχει σταλεί στα εγκληματολογικά και γίνεται φύλλο και φτερό.Ψάχνουν εντοπίσουν γενετικό υλικό αλλά και αποτυπώματα του εκτελεστή, προκειμένου να τον «δέσουν».

 

Δολοφονία Ψυχικό: Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία του 54χρονου

 

 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, μία προσαγωγή υπόπτου έγινε χθες (05/07) το απόγευμα στην είσοδο του γκαράζ, όταν ο ύποπτος άνδρας έφευγε μαζί με τη σύντροφό του προκειμένου να πάει στη Μύκονο με αεροπλάνο καθώς είχαν κλεισμένα εισιτήρια. Ωστόσο, τον συνέλαβαν οι Αρχές καθώς υπήρχαν φόβοι διαφυγής του από την Ελλάδα.

«Mπράβος της νύχτας» ο βασικός ύποπτος

«Νονός της νύχτας» και εμπλεκόμενος με την πολύκροτη απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, φέρεται να είναι ο ύποπτος που προσήγαγε η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.  Ο  άνδρας που ανακρίνεται εδώ και ώρες, ερευνάται αν είναι και ο εκτελεστής, μιας και η ΕΛ.ΑΣ. έχει βάσιμες πληροφορίες για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα δέχθηκε 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ μία σφαίρα τον βρήκε στο πόδι.

Η ιατροδικαστής εντόπισε 17 και πλέον πύλες εισόδου και αντίστοιχες πύλες εξόδου, στοιχείο που δείχνει ότι σχεδόν όλες οι σφαίρες που έριξε ο πληρωμένος δολοφόνος βρήκαν το στόχο τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση, ο δράστης δεν άλλαξε γεμιστήρα, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά χρησιμοποίησε δύο όπλα και συγκεκριμένα δύο εννιάρια πιστόλια. Τα φονικά όπλα είναι “καθαρά”, και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.